Άρης: Με απουσίες στο ΣΕΦ

Άρης: Με απουσίες στο ΣΕΦ

Χωρίς τους Ντραγκίσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλο και Σλαφτσάκη θα παραταχθεί ο Άρης για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Οι «κίτρινοι» θα βρεθούν σήμερα στην Αθήνα για το φιλικό παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» (22/03, 20.00), με τον Σάββα Καμπερίδη να μην έχει στη διάθεσή του, τους Ντραγκίσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλο και Σλαφτσάκη που έχουν θέματα τραυματισμών και θεωρήθηκε καλύτερο να προφυλαχθούν. Η αποστολή θα μείνει μόνο σήμερα στην Αθήνα, και από αύριο (23/3) θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ: 

Ο ΑΡΗΣ αναχωρεί σήμερα (22/03) για την Αθήνα, καθώς το βράδυ (20:00) θα τεθεί αντιμέτωπος του Ολυμπιακού, σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Κοινωνικού-Αθλητικού προγράμματος επίσημων αγώνων «bwin Monday Night Against Covid-19». Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι Vladimir Dragicevic, Milan Milosevic, Δημήτρης Χαριτόπουλος και Διαμαντής Σλαφτσάκης. Ο Σλαφτσάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί κι αυτός, όπως και οι υπόλοιποι τρεις παίκτες. Την αποστολή του ΑΡΗ, που σε λίγη ώρα θα «πετάξει» για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Φλιώνης, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Πετανίδης, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Νετζήπογλου, Little, DeCosey, Τσιρογιάννης.

Οι «κίτρινοι» θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη αύριο (23/03) το μεσημέρι και από το αεροδρόμιο θα μεταβούν στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με την ΑΕΚ, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

 


Στέφανος Ντούσκος: Υποψήφιος για κορυφαίος κωπηλάτης στον κόσμο!
Στέφανος Ντούσκος: Υποψήφιος για κορυφαίος κωπηλάτης στον κόσμο!
Βόλεϊ: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία, «διπλό» του ΠΑΟΚ στην Κύπρο
Βόλεϊ: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία, «διπλό» του ΠΑΟΚ στην Κύπρο
Μια κακή περίοδος «έκαψε» Πανιώνιο και Καρδίτσα σε Eurocup και BCL
Μια κακή περίοδος «έκαψε» Πανιώνιο και Καρδίτσα σε Eurocup και BCL
ΑΕΚ: Ο Μπαρίνοφ θα παίξει «δυνατά» τον Ιανουάριο για άμεσα ή για καλοκαίρι!
ΑΕΚ: Ο Μπαρίνοφ θα παίξει «δυνατά» τον Ιανουάριο για άμεσα ή για καλοκαίρι!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved