Άρης: Στην Θεσσαλονίκη ο Τσάλμερς

Άρης: Στην Θεσσαλονίκη ο Τσάλμερς

Έφτασε και ο Μάριο Τσάλμερς στην Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή (11/10) θα κάνει την πρώτη προπόνηση

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) ο Μάριο Τσάλμερς για λογαριασμό του Άρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε και το τεστ για τον κορωνοϊό στο αεροδρόμιο, οπότε αναμένεται το αποτέλεσμα για να τεθεί στην διάθεση του Σάββα Καμπερίδη στις προπονήσεις.

Αν όλα εξελιχθούν κανονικά την Παρασκευή (11/9) το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ώστε να μπορέσει το απόγευμα να κάνει την πρώτη προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

slaftsakis tsioudas

Προπόνηση και λιπομέτρηση

Στο μεταξύ, προπόνηση αλλά και εξετάσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/9) για τους παίκτες του Άρη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Με μια προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (10/09) η προετοιμασία του ΑΡΗ. Οι παίκτες γυμνάστηκαν στο «Nick Galis Hall», με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μπάσκετ. Αύριο, η ομάδα θα προπονηθεί δυο φορές, πρωί και απόγευμα.
Πριν μπουν στο γήπεδο, οι «κίτρινοι» υποβλήθηκαν σε λιπομετρήσεις από τον διατροφολόγο της ομάδας μας, Θανάση Τσιούδα. Με τις μετρήσεις αυτές, θα εκτιμηθεί το ποσοστό λίπους, αλλά και η μυϊκή μάζα στο σώμα κάθε αθλητή, στοιχεία από τα οποία θα εξαρτηθεί το διαιτολόγιο, καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής, που θα λάβουν οι παίκτες».

 



AEK: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό
AEK: Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναιτωλικό
Αταμάν: «Σημαντική νίκη για εμάς και τώρα Μονακό» (vid)
Αταμάν: «Σημαντική νίκη για εμάς και τώρα Μονακό» (vid)
Παρτιζάν: Τραγωδία - Νεκρός 16χρονος αθλητής έπειτα από δυστύχημα με λεωφορείο
Παρτιζάν: Τραγωδία - Νεκρός 16χρονος αθλητής έπειτα από δυστύχημα με λεωφορείο
Super League: Κλήσεις σε απολογία για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ
Super League: Κλήσεις σε απολογία για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Οι πιο υγιεινές μορφές άσκησης σύμφωνα με το Χάρβαρντ -ούτε τρέξιμο, ούτε ποδήλατο στη λίστα