Παπαγεωργίου: «Δε χαρίστηκε τίποτα στον Άρη»

Παπαγεωργίου: «Δε χαρίστηκε τίποτα στον Άρη»

Δίκαιη, δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώθηκαν και όχι ευεργετική, όπως ενδεχομένως να υπάρχει στη σκέψη πολλών, είναι για τους ιθύνοντες του Άρη η απόφαση που πάρθηκε (μεταξύ άλλων) στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (21/5) για μη υποβιβασμό ομάδων από τη φετινή Basket League.

Απόφαση που ακουμπά τους «κίτρινους», καθώς με τη διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού, ο Άρης ήταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Τίποτα δεν ήταν δεδομένο πριν από το συμβούλιο, όλα ήταν ρευστά. Δεν ήταν σωστό και δίκαιο, από τη στιγμή που απέμεναν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν και με την ομάδα να είναι απόλυτα σε θέση να διεκδικήσει την παραμονή της, να υποβιβαστεί. Δε χαρίστηκε τίποτα στον Άρη με την απόφαση που πάρθηκε» ανέφερε, με νόημα, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου.

«Δε γίνεται να καταδικάζονται ομάδες, όταν είναι δεδομένα σε θέση αυτές να παλέψουν για να αποφύγουν δυσάρεστη σε βάρος τους κατάσταση» πρόσθεσε ο διοικητικός επικεφαλής των «κίτρινων», ο οποίος εκπροσώπησε τον Άρη στο Δ.Σ. της λίγκας.

Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ τέθηκαν, επιπλέον, πολλά άλλα ζητήματα για τη διαμόρφωση του πλαισίου για το νέο πρωτάθλημα (σ.σ. εγγυητική, όριο μπάτζετ ομάδων, αριθμός ξένων κ.α.), με τον κ. Παπαγεωργίου να σχολιάζει: «Δίνεται μοναδική ευκαιρία, έτσι όπως προέκυψαν τα πράγματα, να τεθεί το μπάσκετ σε ένα αυστηρότερο πλαίσιο. Πολλά μπορούν να γίνουν, αρκεί να είμαστε σε συνεννόηση και ομόνοια».

Για το μέλλον του Άρη, με βάση τα πολλά οικονομικής φύσεως προβλήματα που ταλανίζουν την ΚΑΕ και το ανοικτό μέτωπο που υφίσταται σχετικά με την παραχώρηση ή όχι των μετοχών εταιρείας από τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο πρόεδρος του Άρη εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία, εξηγώντας, ωστόσο, πως: «Ασχολούμαστε με την επόμενη μέρα της ομάδας, είμαστε σε διαρκείς συζητήσεις για ό,τι χρειάζεται να γίνει».

Καταλήγοντας, έχοντας βιώσει «χρυσές» αγωνιστικά μέρες με τον Άρη, ως καλαθοσφαιριστής, ο Χάρης Παπαγεωργίου ομολόγησε: «Δε μου είναι εύκολο, με όσα έζησα φορώντας τη φανέλα της ομάδας, να διαχειριστώ την τωρινή πραγματικότητά της. Έχω χάσει, κυριολεκτικά, τον ύπνο μου για τον Άρη. Αρχίζει η μέρα μου και οι επαφές, τηλεφωνικές και όχι μόνο, είναι συνεχώς για τον Άρη και το πως θα συντονιστεί η προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Είναι αρκετά ψυχοφθόρο όλο αυτό, επανατροφοδοτούμαι, όμως, από την αγάπη που έχω για την ομάδα. Γεμίζω με χαρά και περηφάνια να μπορώ να υπηρετώ τον Άρη από διοικητικό πόστο, όπως το έκανα ως αθλητής».

 

 



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved