Το ευχαριστώ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ρικ Πιτίνο

Το ευχαριστώ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ρικ Πιτίνο

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν άπαντες τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το σημαντικότερο κομμάτι όλων, προφανώς, ήταν το όραμα – μονόδρομος που παρουσίασε για τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να υπάρξει η οριστική σωτηρία του συλλόγου. Πέρα, όμως, από όλα αυτά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και σε όλα όσα έγιναν στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον Ρικ Πιτίνο για όσα πρόσφερε στους «πράσινους»…

Αναλυτικά όσα είπε…

«Για όλους εμάς στον Παναθηναϊκό ωστόσο η περσινή σεζόν ήταν ιστορική για έναν ακόμη λόγο.

Έναν λόγο που έχει ονοματεπώνυμο: Ρικ Πιτίνο.

Ο κύριος Πιτίνο είναι ένας ακόμη λόγος για να είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Παναθηναϊκοί. Αποτελεί τεράστια τιμή για την ομάδα, για τον Σύλλογο και για το ελληνικό μπάσκετ ότι αυτός ο σπουδαίος προπονητής, μέλος του Hall Of Fame, ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού.

Μάθαμε πολλά από εκείνον και τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας. Νιώθουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πλέον έναν ακόμη πολύ σημαντικό φίλο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Όταν έχεις τον κόουτς Πιτίνο, θα εξαντλήσεις κάθε περιθώριο για να τον κρατήσεις στην ομάδα. Και αυτό πράξαμε. Η οικογένεια ωστόσο είναι πάνω απ’όλα και ο κόουτς το απόδειξε στην πράξη, ακόμη και αν μας στενοχώρησε η απόφαση του.

Είναι απ’ αυτές όμως τις αποφάσεις που δείχνουν πόσο μεγάλος είναι ως άνθρωπος και όχι μόνο ως επαγγελματίας.

Κάπου εδώ θέλω να τονίσω ότι το επίτευγμα να φέρουμε στην Ελλάδα ένα μύθο όπως ο κόουτς Πιτίνο, δυστυχώς θα γίνει ακόμη δυσκολότερο στο μέλλον με συμπεριφορές και καταστάσεις σαν κι αυτές που προκάλεσε ο Ολυμπιακός και η διοίκηση του.

Κανένας σοβαρός άνθρωπος, δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει ομάδα που φεύγει από τα παιχνίδια στο ημίχρονο, που απαιτεί από την ΚΕΔ να παρανομήσει, που τρομοκρατεί διαιτητές και μετά πανηγυρίζει αγκαλιά με τους χούλιγκαν και που αρνείται να κατέβει σε έναν αγώνα επειδή δεν είναι διαιτητές της αρεσκείας του. Φέραμε στην Ελλάδα έναν μύθο και επειδή έκανε το έγκλημα να προηγείται η ομάδα του με 15 πόντους στο ημίχρονο και να πηγαίνει για διαφορά ρεκόρ , ο Ολυμπιακός όχι μόνο έφυγε από το παρκέ αλλά δεν ξανακατέβηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό… Κι όλα αυτά με την απαίτηση να παρανομήσουν όλοι για να μην τιμωρηθεί. Το ελληνικό μπάσκετ όντως μικραίνει αλλά όχι γιατί ο Ολυμπιακός έπεσε στην Α2.

Μικραίνει με όσα έκαναν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και οι σύμβουλοι τους από τις 13 Φεβρουαρίου και μετά. Τους εύχομαι λοιπόν καλή τύχη, στα σαλόνια της Α2...».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved