Παναθηναϊκός Superfoods: «Άστραψε» και «βρόντηξε» ο Δ. Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός Superfoods: «Άστραψε» και «βρόντηξε» ο Δ. Γιαννακόπουλος

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σήμερα (4/6) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες με αφορμή την χθεσινή τους εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Η εικόνα των «πράσινων» στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν αποκαρδιωτική. Το «τριφύλλι» έμεινε μακριά από το καλό του πρόσωπο πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και μάλλον τη χειρότερη των τελευταίων ετών.

Το γεγονός αυτό, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε την οργή και την έντονη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος πήγε σήμερα (4/6) το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες της ομάδας πριν την προπόνηση.

Συγκεκριμένα, τους τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν έχοντας κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο (από το 1996) και δεν είναι δυνατόν να είναι εκείνοι που θα συνδέσουν το όνομά τους με μια «στείρα» χρονιά. «Αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, την Ρεάλ στην Ευρωλίγκα. Δεν σας είπαμε τίποτα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας. Αν το… καταφέρετε και αυτό να σηκωθείτε όλοι και να φύγετε», τους είπε αρχικά, μεταξύ άλλων, σε έντονο ύφος.

Στον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» δεν άρεσε καθόλου η εικόνα των παικτών, οι οποίοι δεν έδειξαν καν να παλεύουν. «Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να τελειώνετε έναν τελικό χωρίς να έχετε κάνει ούτε ένα φάουλ. Αυτό δείχνει πολλά», τους ανέφερε στη συνέχεια πριν τους ξεκαθαρίσει πως: «Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από ομαδικούς τίτλους και όχι με προσωπικά ρεκόρ και διακρίσεις».

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας στον πρώτο τελικό και θέλησε να τους κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει των επόμενων αγώνων. Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και το πρόστιμο του ενός μισθού που τους επεβλήθη σήμερα το πρωί σε περίπτωση που δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved