Κόροιβος - Ολυμπιακός 54-104: Καμία αντίσταση στην Αμαλιάδα (photos)

Κόροιβος - Ολυμπιακός 54-104: Καμία αντίσταση στην Αμαλιάδα (photos)

Εύκολο ήταν το απόγευμα της Δευτέρας (26/3) για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιβλήθηκε 104-54 του Κόροιβου στην Αμαλιάδα για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου είχαν καλά ποσοστά στην επίθεση και βρέθηκαν στο -6. Όμως, η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στους Ηλείους να έχουν ελπίδες.

Έτσι, όσο περνούσε η ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβαζαν σταδιακά την διαφορά και έφυγαν με μία πολύ άνετη νίκη από την Αμαλιάδα. Πρώτοι σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν οι Μπράουν και Μάντζαρης με 20 πόντους, ενώ 12 πρόσθεσε ο Μιλουτίνοφ και 10 ο Παπαπέτρου. Για τον Κόροιβο, αυτοί που πάλευαν ήταν οι Χάινς και Λάνγκφορντ, με τον πρώτο να σημειώνει 17 πόντους και τον δεύτερο να φτάνει τους 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 31-48, 44-85, 54-104.

Κόροιβος: Ντεκοζί 2, Κάρσον 6, Πόσλεϊ, Λάνγκφορντ 14, Μιλεντίγιεβιτς, Σκουλίδας 6, Σπυριδονίδης 9, Κάτζος, Ρούνης, Μπεκρής, Χάινς 17.

Ολυμπιακός: ΜακΛίν 9, Μπράουν 20, Τολιόπουλος 4, Παπαπέτρου 10, Μιλουτίνοφ 12, Στρέλνιεκς 7, Τιλί 9, Μάντζαρης 20, Ρόμπερτς 11, Μπόγρης 2.



«”Σπίτι” παγκόσμιας κλάσης για τον Παναθηναϊκό»
«”Σπίτι” παγκόσμιας κλάσης για τον Παναθηναϊκό»
Στίβος: Προπονητικό καμπ για τις ομάδες 4Χ100 μ. ανδρών και γυναικών στο ΟΑΚΑ
Στίβος: Προπονητικό καμπ για τις ομάδες 4Χ100 μ. ανδρών και γυναικών στο ΟΑΚΑ
Τέλος από την Εφές ο Κοκόσκοφ
Τέλος από την Εφές ο Κοκόσκοφ
Δριμεία κριτική Κάραγκερ σε Φαν Ντάικ και Σαλάχ
Δριμεία κριτική Κάραγκερ σε Φαν Ντάικ και Σαλάχ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η Φάρμα: Με φωνές η επεισοδιακή αποχώρηση της Απαζίδου που ξεσήκωσε το Χ κατά των 2 τοξικών παικτών