Σφαιρόπουλος: «Το έκρινε η διαιτησία»

Σφαιρόπουλος: «Το έκρινε η διαιτησία»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τα... έριξε στη διαιτησία μετά την ήττα του Ολυμπιακο από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ με 68-61.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου:

«Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο ότι το έκρινε η διαιτησία. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός στην πρώτη περίοδο σκόραρε μόνο δύο δίποντα. Η διαιτησία τον έστελνε στις βολές και τον κρατούσε μέσα στο παιχνίδι. Αυτό έγινε και στη δεύτερη περίοδο. Φορτώσαν τους ψηλούς μας με φάουλ. Όσο αντέχαμε κρατούσαμε. Ήμασταν μπροστά στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο είδαμε και τον κύριο Πηλοΐδη να μπαίνει στη συνισταμένη μετά τον κύριο Παναγιώτου και τον κύριο Αναστόπουλο και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Ήμασταν περισσότερο χρόνο μπροστά. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός σήμερα, έβαλε και 2-3 σουτ. Όταν έχει τη βοήθεια της διαιτησίας. Όταν πέρασαν μπροστά η διαιτησία έδωσε σφυρίγματα στον Ολυμπιακό για να ισοφαρίσει».

Για το αν είναι οξύμωρο να μιλάει για τη διαιτησία όταν ευνοείται στην Ευρωλίγκα: «Εσείς έχετε δει να σουτάρει περισσότερες βολές, οπότε δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση».

Για το παιχνίδι που είχε ψυχολογική σημασία: «Φανταστείτε τι θα γίνει στα υπόλοιπα που θα έχουν σημασία».

Για το γεγονός ότι επικράτησε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κι αν πιστεύει ότι πρόκειται για συγκυρία κι αυτή η ήττα κι αν είναι προσβολή στον αντίπαλο προπονητή: «Τον σέβομαι τον αντίπαλο και τον προπονητή του. Είπα ότι δεν είναι θέμα συγκυριών, αλλά θέμα διαιτησίας. Τα κριτήρια είδα ότι δεν ήταν τα ίδια».

Αν μπορεί να κρατήσει κάτι από το παιχνίδι: «Εγκλωβήστηκε ο Παναθηναϊκός από την άμυνά μας. Εννιά ασίστ και δέκα λάθη μέσα στην έδρα του. Είμαστε σε μία φάση που δεν παίζουμε καλά επειδή κάποιοι παίκτες είναι καταπονημένοι και είναι σε κάμψη. Είδαμε ότι περιμένω πιο πολλά κι από άλλους παίκτες της ομάδας μας. Γνωρίζω ότι θα παίξουμε πιο καλά όταν θα ξεκουραστούν και θα φορμαριστούν. Όταν κατεβαίναμε να παίξουμε με δέκα και με εννιά, ενώ είχαμε 16 συμβόλαια. Αυτοί οι εννιά τραβούσαν λούκι. Αυτοί δεν έχουν βρει ρυθμό, ο Μιλουτίνοφ ήταν έναν μήνα έξω. Δεν έχει φορμαριστεί. Οι άλλοι είναι κουρασμένοι. Όσο ήμασταν φρέσκοι τους καλύψαμε χωρίς προβλήματα. Κάναμε μεγάλες νίκες, αλλά οι συνεχόμενοι αγώνες και τα πολλά παιχνίδια μας έφεραν το ντεφορμάρισμα. Δεν έπαιξε άριστα, αλλά ένα καλό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίξεις εδώ. Πολύ λίγες ομάδες έχουν κερδίσει εδώ μέσα, δεν είναι αμελητέα η προσπάθειά μας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Μέχρι τις 5/1 ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος στην Ευρωλίγκα, θα έπαιζε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα και είναι μέσα και στους τρεις στόχους του».

Για το τέλος του Μαρμαρινού: «Είναι εσωτερικό το θέμα και δεν θέλω να αναλύσω».

Για το αν θα φύγουν παίκτες: «Είναι κουρασμένοι».



Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Νέα... επιδρομή Αφρικανικής σκόνης
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved