Τιμά Μαυροκεφαλίδη, Κακιούζη ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας

Τιμά Μαυροκεφαλίδη, Κακιούζη ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας

Τους Μιχάλη Κακιούζη και Λουκά Μαυροκεφαλίδη θα βραβεύσει η Σύνδεσμος Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου, στο ξενοδοχείο TΙΤΑΝΙΑ, στο περιθώρειο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την αναγνώριση (2006-2016) από τον ιστορικό σύλλογο της Καταλονίας.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ανδρών, Μιχάλης Κακιούζης (2005-07) και ο εν ενεργεία παίκτης της ΑΕΚ, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (2013) είχαν φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο πρώτος Έλληνας παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της «μπλαουγκράνα» ήταν ο Ευθύμης Ρεντζιάς (1997-2002), τον οποίο ακολούθησε ο Νίκος Οικονόμου (2001-02). Οι δύο υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, τη σεζόν 2001-02. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα είναι οι Περπέρογλου και Βεζένκοφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d’Atenes) συμπληρώνει δέκα χρόνια (2006-2016) αναγνώρισης από το FC Barcelona και γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων.

Ο εορτασμός ξεκίνησε από το παιχνίδι με τη Celta για την Primera Division (14/2/2016). Τα μέλη της Penya που βρέθηκαν στη Βαρκελώνη έγιναν δεκτά από τη διοίκηση του FC Βarcelona, ξεναγήθηκαν στο Camp Nou και κυρίως παραβρέθηκαν στην ανάρτηση του θυρεού της Penya έξω από τη θύρα 94 του γηπέδου, ένα δικαίωμα που απολαμβάνουν οι αναγνωρισμένοι σύνδεσμοι του FC Βarcelona ανά τον κόσμο.

Επιπρόσθετα, το Σάββατο, 16 Απριλίου, η ποδοσφαιρική ομάδα της Penya Barcelonista d’Atenes δίνει συμβολικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Αστέγων, στις εγκαταστάσεις του SOCCERINO FOOTBALL CLUB (Μπιχάκη 31-33, Αγ. Ιωάν. Ρέντης) και ώρα 17.45.

Οι εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια του Συνδέσμου κορυφώνονται την Κυριακή 17 Απριλίου, στο ξενοδοχείο TITANIA (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και ώρα 12.00 το μεσημέρι, παρουσία αντιπροσωπείας του FC Barcelona.

Θα παρευρεθούν ο κύριος Josep Maria Barnils (επικεφαλής Koινωνικής Επιτροπής του συλλόγου) κι η κυρία Αrlet Marin Domenech (μέλος της επιτροπής, μ’ ενασχόληση τους συνδέσμους).

Θα τιμηθούν Έλληνες αθλητές που έχουν φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας, όπως ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Μπάσκετ Μιχάλης Κακιούζης, αλλά κι ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Το «παρών» θα δώσει κι ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Χαραλαμπόπουλος, ενώ θα παραστούν άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου και του πολιτισμού.
Σας περιμένουμε, για να γιορτάσουμε τα 10α γενέθλια μας και να σηματοδοτήσουμε την αφετηρία της επόμενης δεκαετίας, πάντα στο πλευρό της αγαπημένης μας Μπάρσα».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved