«Η ΑΕΚ όποιον θέλει τον παίρνει»!

«Η ΑΕΚ όποιον θέλει τον παίρνει»!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ μετά τη μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη τοποθετήθηκε και αναφέρθηκε και στο θέμα του Δίπλαρου!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» τοποθετήθηκε ο Γιώργος Νικολάου για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης μίλησε για τη μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, την περίπτωση του Δίπλαρου αλλά και για την νοοτροπία που έχουν πλέον οι «κιτρινόμαυροι». Η χαρακτηριστική του ατάκα «Η ΑΕΚ παίρνει όποιον θέλει», είναι αυτή που δείχνει και την κατεύθυνση που υπάρχει πλέον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Όποια μεταγραφή και να κάνει θα είναι μεγάλης ισχύος από εδώ και πέρα. Ο κύριος Αγγελόπουλος έχει αποδείξει ότι όποιον παίκτη εισηγείται ο προπονητής, μπορεί να τον αποκτήσει. Αυτό, δεν σημαίνει πως θα σπαταλά χρήματα οπουδήποτε. Υπάρχει μία δεδομένη πολιτική, η οποία ακολουθείται. Αυτό κάνουμε και αυτό συνεχίζεται. Είχαν γραφτεί κάποια ονόματα που πράγματι ήταν στη λίστα. Αλλά, η συγκεκριμένη ήταν μία μεταγραφή για την οποία κινηθήκαμε πιο διακριτικά και υπήρχαν πολλοί λόγοι. Όμως, όλα πήγαν καλά και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης. Η ΑΕΚ έχει στόχο να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Να είναι ήσυχοι οι οπαδοί της ΑΕΚ και να έχουν τη ψυχραιμία τους. Η διοίκηση μπορεί να αποκτήσει όποιον παίκτη θέλει. Αλλά με όριο. Θεωρώ έγιναν οι κινήσεις που πρέπει και ως έναν βαθμό οι στόχοι έχουν επιτευχθεί».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Είναι θέμα του προπονητή. Έχω και εγώ την αίσθηση, ότι ενδεχομένως δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Λέω πάντα ότι ο κύριος Αγγελόπουλος και γενικά η διοίκηση προσπαθούν να υλοποιούν τις εισηγήσεις του προπονητή. Κι αυτό γίνεται από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα. Η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει. Ήταν πάντα μεγάλη. Αυτό να γίνει σαφές σε όλους».

Για τα διαρκείας: «Θα βγει σύντομα νεώτερη ανακοίνωση για το πού και το πώς. Είναι λογικό να λείπει κόσμος εκτός Αθηνών λόγω των διακοπών αυτή τη στιγμή».

Για τον Νίκο Δίπλαρο: «Αντιλαμβάνομαι την περιέργεια και τις απαιτήσεις του κόσμου. Αλλά, όπως έχω πει, θα επιλέξω να μην απαντήσω πάνω σε αυτό το θέμα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Ο «Γύρος του Θανάτου» και ο «ιπτάμενος» Νώντας Λογοθέτης στο 12o Motor Festival της Λάρισας! (video)
Ο «Γύρος του Θανάτου» και ο «ιπτάμενος» Νώντας Λογοθέτης στο 12o Motor Festival της Λάρισας! (video)
Πασκουάλ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι» (video)
Πασκουάλ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι» (video)
Κι όμως διώξαμε αυτό το κορμί από το Survivor
Κι όμως διώξαμε αυτό το κορμί από το Survivor
Παναθηναϊκός: Παρέμβαση από Super League για Βέμερ
Παναθηναϊκός: Παρέμβαση από Super League για Βέμερ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης