Πανελευσινιακός: «Ε, όχι και δάκρυα»
SHARE

Πανελευσινιακός: «Ε, όχι και δάκρυα»

Τα πλάνα του για την Α2 θα πρέπει να αρχίζει να καταστρώνει ο Πανελευσινιακός, καθώς χάνει τη θέση του στην Basket League.

Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες των «σταχυοφόρων» για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Ο Δημήτρης Κουστένης και οι παίκτες του γνωρίζουν πως το σενάριο σωτηρίας είναι απίθανο, το ίδιο και οι διοικούντες, που εξέδωσαν σήμερα (20/04) ανακοίνωση για τον υποβιβασμό τους ύστερα από τρία χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, το ταξίδι τους δεν τελειώνει, απλώς ξαναρχίζει.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας, ο Πανελευσινιακός, μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Κόροιβο, ουσιαστικά βαδίζει προς την Α2. Οι φίλαθλοι και η διοίκηση του Πανελευσινιακού αποτέλεσαν μια συμπαγή ομάδα, η οποία ταξίδεψε σε βαθιά νερά επί τρία χρόνια. Δεν καταφέραμε φέτος να «πιάσουμε» λιμάνι αλλά δεν βυθιστήκαμε. Εδώ στην Ελευσίνα δεν κλαίμε. Αντίθετα, είμαστε υπερήφανοι επειδή η ομάδα μας, καμάρι ολόκληρης της πόλης και του Θριασίου Πεδίου, τα τελευταία χρόνια με μια εντυπωσιακή πορεία σκαλί σκαλί και με την αξία της ανέβηκε στη μεγαλύτερη κατηγορία της καλαθοσφαίρισης και ταξίδεψε στο όνειρο για τρεις σεζόν. Συνεχίζουμε, βαδίζοντας πάντα με τη δική μας, ξεχωριστή φιλοσοφία οργάνωσης - διοίκησης, η οποία βασίζεται στο ήθος, στην αξιοπρέπεια, στην πραγματική αθλητική φιλοξενία αλλά και στις μοναδικές σχέσεις που διέπουν το σύμπλεγμα διοίκησης, παικτών και φιλάθλων του Πανελευσινιακού. Σχέσεις ανθρώπινες, φιλικές, με αλληλοσεβασμό κι αλληλοκατανόηση, οι οποίες ήταν το υπόβαθρο της ανόδου αλλά κι ως παράδοξο, του υποβιβασμού.

Το ερώτημα για εμάς δεν ήταν πάντα σε ποια κατηγορία θα παίζουμε, αλλά για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε. Αποδείξαμε και θα συνεχίζουμε να το αποδεικνύουμε ότι αγωνιζόμαστε για τη χαρά του αθλήματος. Ας λάβουν όλοι το μήνυμα από την ομάδα μας, οι θεσμοί, οι παράγοντες, οι αθλητές και οι φίλαθλοι σε όλα αθλήματα και να κάνουν τη δική τους αυτοκριτική κι ανάλυση. Ο Πανελευσινιακός έχει ιστορία, έχει παρόν και οι βάσεις που έχει αναπτύξει ο σύλλογος, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αποτελούν κληρονομιά για ένα λαμπρό μέλλον. Τα εκατοντάδες παιδιά, τα αγόρια και τα κορίτσια από την Ελευσίνα κι ολόκληρη την περιοχή του Θριασίου Πεδίου, που αθλούνται κι αγωνίζονται με τα χρώματά του, το αποδεικνύουν. Η αθλητική κυψέλη πάντα βουίζει, είναι γεμάτη υγεία και συνεχίζει να παράγει προς όφελος του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης αλλά και της ελληνικής κοινωνίας. Ε, όχι και δάκρυα για τον Πανελευσινιακό! Ένα νέο ταξίδι ξεκινά και οι επιβάτες στο καινούριο όνειρο είναι περισσότεροι, πιο έμπειροι και έτοιμοι για νέες, μοναδικές συγκινήσεις».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Όσκαρ 2019: «Σάρωσε» τα πάντα ο Λάνθιμος - Δέκα υποψηφιότητες για το «The Favourite»
Όσκαρ 2019: «Σάρωσε» τα πάντα ο Λάνθιμος - Δέκα υποψηφιότητες για το «The Favourite»
Τσιτσιπάς-Ναδάλ: Τότε θα γίνει η μεγάλη μάχη! (photos)
Τσιτσιπάς-Ναδάλ: Τότε θα γίνει η μεγάλη μάχη! (photos)
Η «Πράσινη Ώρα» με Κοντό και Γιαννούλη (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Κοντό και Γιαννούλη (video)
Κίνα: Ηγετική εμφάνιση Μπουρούση και νίκη για Λάιονς
Κίνα: Ηγετική εμφάνιση Μπουρούση και νίκη για Λάιονς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies