Φλεβαράκης: «Θα γίνουν μία, ίσως δύο, αλλαγές»

Φλεβαράκης: «Θα γίνουν μία, ίσως δύο, αλλαγές»

Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει με την αποχώρησή του για τη Σάσαρι ο Κένι Κάντζι, όπως παραδέχθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Τα Τρίκαλα BC πήραν σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου, για τη 16η αγωνιστική της Basket League, αλλά θέμα της ημέρας ήταν η αποχώρηση του Καμερουνέζου φόργουορντ για την ιταλική ομάδα. «Εμείς είμαστε σε φάση λίγο περίεργη και ύστερα από ένα πολύ συναισθηματικό διάστημα στα αποδυτήρια αμέσως μετά το παιχνίδι, με την απουσία ενός παιδιού που με πολύ αγώνα από όλους μας, όταν προσαρμόστηκε έδειξε κατά πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας. Μακάρι να μπορούσε να μείνει ο Κάντζι, δεν το συζητάμε, αλλά νομίζω ότι κάποιες φορές και με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν υπάρχει άλλη λύση. Παρ’ όλα αυτά εμείς καλούμαστε να βρούμε λύσεις, που είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο Κάντζι κάλυπτε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, κάποια που φαίνονται και άλλα που δεν φαίνονται, επομένως είναι πολύ δύσκολο να τα καλύψεις με έναν παίκτη, οπότε ίσως η ομάδα μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε μία η ίσως και σε δύο αλλαγές. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο», παραδέχθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης στη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά στη νίκη τους επί του Πανιωνίου, στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, πρόσθεσε: «Ήταν σίγουρα μια σημαντική, μεγάλη, νίκη από κάθε άποψη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος η βαθμολογική θέση του δεν απεικονίζει την πραγματικότητα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα σε σχέση με το τι διαισθάνεται κανείς βλέποντας τον αριθμό των νικών και νομίζω ότι και στα τελευταία παιχνίδια έδειξαν ότι η εικόνα της συνεχώς βελτιώνεται.

Ο Κένι Κάντζι, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Τρικάλων, την πόλη των Τρικάλων, τους φιλάθλους και όλο το προπονητικό τιμ της ομάδας. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα εδώ και η ομάδα έγινε οικογένειά μου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εύχομαι καλή επιτυχία και θεωρώ πως η ομάδα είναι σε σωστό δρόμο». Είπε ακόμα…

Για τη σημερινή (14/02) νίκη τους επί του Πανιωνίου: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, διαφορετική ομάδα από τον πρώτο γύρο. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα και στα ριμπάουντ και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη».

Για τη μεταγραφή του στη Σάσαρι και τα εφόδια που πήρε από τα Τρίκαλα BC: «Πρώτα από όλα τα Τρίκαλα και το προπονητικό τιμ με έφθασαν σε μια κατάσταση που πλέον μπορώ να πάω σε μια ομάδα που παίζει σε ευρωπαϊκό Κύπελλο. Πιστεύω ότι φεύγω από εδώ όχι μόνο σαν καλύτερος παίκτης, αλλά και σαν καλύτερος άνθρωπος και πιστεύω ότι εάν πάρω μαζί μου όλα όσα μου δίδαξε ο προπονητής μου εδώ θα έχω μια επιτυχημένη καριέρα εκεί».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved