Λάνγκφορντ: «Δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας»

Λάνγκφορντ: «Δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας»

Σαν αουτσάιντερ, ενώ θα πρέπει να λογίζει εαυτόν ως φαβορί, παίζει τον τελευταίο καιρό ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Κέβιν Λάνγκφορντ.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διαδοχικές ήττες τους από τον Άρη στο «Nick Galis Hall» και το κλειστό της Πυλαίας, αλλά και το αυριανό (14/02, 17.00) εντός έδρας αγώνα τους με τον ΚΑΟΔ για τη 16η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες για εμάς. Χάσαμε ξανά από τον Άρη το περασμένο Σάββατο (07/02). Θα μπορούσα να πω όλα τα τυπικά, ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και μπλα, μπλα, μπλα. Αλλά η αλήθεια είναι πως οι ήττες αυτές είχαν να κάνουν με το ότι εμείς δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας σαν ομάδα. Μερικές φορές έχουμε συμπεριφορά αουτσάιντερ αντί φαβορί. Κοιτώντας προς τα πίσω μερικά από τα απίστευτα παιχνίδια που παίξαμε απέναντι σε μερικές πραγματικά καλές ομάδες δεν βρίσκω λόγο γιατί θα έπρεπε να μην παίζουμε σε αυτό το επίπεδο σε κάθε παιχνίδι. Η διαφορά ανάμεσα στις καλές ομάδες και τις καλύτερες ομάδες είναι η συνέπεια. Μην ανησυχείτε για εμάς, θα είμαστε μια χαρά. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να θυμόμαστε ότι ακόμα και η χειρότερη ομάδα μπορεί να κερδίσει καμιά φορά. Αυτή τη φορά κέρδισε δύο.

Προχωράω στο αγαπημένο μου θέμα: Τον Όμπι. Λοιπόν, ανακάλυψα πως του Όμπι του αρέσει η μπίρα. Αναστατώθηκε που δεν του έδινα από τις δικές μου. Αλλά πραγματικά ταράχτηκε. Ήταν πολύ αστείο. Αλλά τον έκανα να καταλάβει πως δεν ήταν αρκετά μεγάλος, που βασικά σημαίνει πως δεν έψαξα στο google αν τα σκυλιά κάνει να πιούν μπίρα και δεν ήθελα να μοιραστώ τη δικιά μου. Όπως και να έχει, προχωράω στα υπόλοιπα νέα του Όμπι. Φαίνεται να έχει παραλυτικό φόβο για τις σακούλες σκουπιδιών (γελάω). Τις γεμάτες σακούλες σκουπιδιών, όχι τις άδειες. Θα το δουλέψουμε για να το ξεπεράσει αυτή την εβδομάδα. Έτσι φύγαμε την Τρίτη (10/02) για την Ιταλία και το τελευταίο μας παιχνίδι για το Eurocup. Το ταξίδι ξεκίνησε λίγο στραβά στη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Φίλε, το αεροπλάνο κουνούσε κι έπεφτε σε κενά συνέχεια. Ομολογώ φοβήθηκα λίγο, αλλά κοίταξα απέναντί μου στο διάδρομο και είδα τον Θωμά (Κώττα) που ήταν πραγματικά φοβισμένος και άρχισα να γελάω. Μετά το ταξίδι ήταν ομαλό. Το παιχνίδι στο γήπεδο της Καντού ήταν δύσκολο. Είναι καλή ομάδα στην έδρα τους και παλέψαμε πολύ, αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Το παιχνίδι αυτό σημάδεψε και το τέλος του Eurocup για εμάς. Είναι γλυκόπικρη η αίσθηση. Πικρή γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε, αλλά γλυκιά γιατί μας δίνει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούμε και να ξαναβρούμε τις δυνάμεις μας. Ανεξάρτητα, είμαι υπερήφανος από την πορεία της ομάδας μας στο Eurocup.

Είμαστε πλέον πίσω στη Θεσσαλονίκη και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Δράμα. Τώρα, είναι ώρα για εμάς να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω για αυτό το παιχνίδι. Είναι ματς που το χρειαζόμαστε. Κάτι τελευταίο. Παρακολουθώ το «Orphan Black» και το «Killing» αυτό τον καιρό. Δύο εκπληκτικά σόου που συνιστώ. Ελπίζω να τα πούμε την επόμενη εβδομάδα».



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved