Κουμπούρας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση» (photo)

Κουμπούρας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση» (photo)

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει αύριο (07/02, 17.00) στο «Δημήτρης Κραχτίδης, απέναντι στον ΚΑΟΔ, το Ρέθυμνο.

Οι Κρητικοί προέρχονται από αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων και κόντρα στους Δραμινούς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League, επιθυμούν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Φάνης Κουμπούρας, μέσω του προσωπικού blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραδέχθηκε τη δυσκολία της αποστολής τους, πρόσθεσε όμως πω βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Καλησπέρα για άλλη μία εβδομάδα μέσα από το blog! Αρχικά θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα περιστατικό που μας κάνει να νιώθουμε αγανάκτηση και οργή για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε! Ένα παιδί 17 χρονών, ο Αναστάσης Νάσσης, αθλητής του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας, έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο την ώρα ενός αγώνα της ομάδας του. Διάβασα ότι το ασθενοφόρο έκανε να πάει στο γήπεδο 45 λεπτά! Πρέπει επιτέλους σε όλα τα θέματα που αφορούν παιδιά να είμαστε πολύ πιο αυστηροί στα θέματα υγείας και πάνω από όλα πιο έτοιμοι για τέτοιες άσχημες καταστάσεις. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του παιδιού.

Σάφτενααρ is back! Ύστερα από άλλη μία εβδομάδα χωρίς παιχνίδι η ομάδα ανέβηκε στην Αθήνα για δύο φιλικά με την ΑΕΚ και τη Νέα Κηφισιά. Σε αυτά τα παιχνίδια η ομάδα έδειξε πάλι τον καλό εαυτό της, μια εικόνα που είχαμε πολύ καιρό να εμφανίσουμε. Αυτά τα φιλικά σίγουρα μας έκαναν καλό, γιατί δεν μας άφησαν να βγούμε εκτός ρυθμού, που τόσο μας είχε στοιχίσει στο παρελθόν. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Σάφτενααρ μετά την επέμβαση που έκανε στο μάτι και τον άφησε εκτός για περίπου τρεις μήνες. Αυτά τα παιχνίδια τον βοήθησαν να βρει ρυθμό και να εγκλιματιστεί ξανά στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ψέματα, αλλά μας έλειψε πάρα πολύ! Το Σάββατο (07/02) παίζουμε πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ. Ο ΚΑΟΔ έχει δυναμώσει με τις προσθήκες του Παπαμακάριου και του Τσαλδάρη και σίγουρα χρειάζεται τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Εμείς μπορεί να ερχόμαστε από τέσσερις σερί ήττες, αλλά ύστερα από πολύ καιρό είμαστε ξανά όλοι μαζί, δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, ενώ είχαμε δύο βδομάδες να προετοιμαστούμε για το ματς και είμαστε σε καλή κατάσταση». Κλείνοντας, πόσταρε και μία φωτογραφία του από την ώρα που έγραφε το blogτου, την οποία μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved