Σ. Μαρκόπουλος: «Φτερά από την άμυνα»

Σ. Μαρκόπουλος: «Φτερά από την άμυνα»

Με μεγάλο όπλο την άμυνα κατάφερε ο ΠΑΟΚ να επικρατήσει της Κηφισιάς, σύμφωνα με το Σούλη Μαρκόπουλο.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχθηκαν στο κλειστό της Πυλαίας την ΑΕΝΚ και την κέρδισαν, για τη 10η αγωνιστική της Basket League. Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του έμεινε ο 65άχρονος προπονητής, που δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί βρήκαν τη δύναμη να βγάλουν ενέργεια μέσα στο γήπεδο και μέσα από τη δυνατή άμυνα, που μας οδήγησε στο να τελειώσουμε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο πριν ξεκινήσει. Η άμυνά μας ήταν στο σημείο που έδωσε φτερά στους παίκτες στην επίθεση. Μετά το 0-5 η ομάδα βρήκε συνεργασίες και τρόπους στην επίθεση. Πήραμε διαφορά δέκα πόντων στο πρώτο ημίχρονο, τη χάσαμε στο τέλος, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ δυνατοί σε άμυνα κι επίθεση και το παιχνίδι ξέφυγε. Εμείς πρέπει σιγά σιγά να δούμε πώς να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Αλλάζουν τα σχέδια με τον καινούριο παίκτη και οι ισορροπίες σε άμυνα και επίθεση. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Κηφισιά, γιατί είναι καλή ομάδα». Είπε ακόμα…

Για την απώλεια της διαφορά στην τελευταία περίοδο: «Όταν παίζεις οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος για σαράντα αγωνιστικά λεπτά. Εάν δεν κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις και χαλαρώσεις βλέπεις τα αποτελέσματα. Η Κηφισιά δεν είναι ομάδα της σειράς, έχει καλούς κι έμπειρους παίκτες».

Για την απόδοση του Τζέι Αρ Μπρέμερ: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε. Ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει. Άλλος παίκτης είναι ο Μπρέμερ κι άλλος ο Χαραλαμπίδης. Ο Μπρέμερ θέλει περισσότερο την μπάλα στα χέρια του, ο Κώστας διακρίνεται κυρίως για το εκτελεστικό κομμάτι. Θα λειτουργήσουμε διαφορετικά, πρέπει να αλλάξουμε ορισμένα στοιχεία».

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς, διότι μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά. Παλέψαμε αρκετά και δώσαμε στον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν είχε πιθανότητα νίκης μέσα στο γήπεδό μας. Δεν θα έλεγα ότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο, απλώς δεν μπήκαν τα ελεύθερα σουτ. Θεωρώ ότι δεν αλλάξαμε κάτι με την είσοδό μου στο παιχνίδι. Το στιλ της ομάδας παρέμεινε το ίδιο. Σε ό,τι αφορά στη δική μου προσαρμογή, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι οι συμπαίκτες μου. Είναι φιλικοί και με βοηθούν πάρα πολύ. Ήδη νιώθω ότι είμαι στο κλίμα της ομάδας».



Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Τένις: Αποσύρθηκε ο Αλκαράθ από το Masters της Ρώμης
Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Ο ΜακΚένα στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved