Παπάζογλου: «Κοιτούσαμε πώς θα φύγουμε»

Παπάζογλου: «Κοιτούσαμε πώς θα φύγουμε»

Τα Τρίκαλα BC γνώρισαν και νέα ήττα στην Basket League ΟΠΑΠ, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου από τον ΚΑΟΔ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία, Κώστας Παπάζογλου, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως το μυαλό τους στο τελευταίο διάστημα ήταν πώς θα πάνε σπίτι τους: «Κατ’ αρχάς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του Κώστα (Φλεβαράκη) που δεν μπόρεσε να παραστεί στην συνέντευξη Τύπου. Αυτή τη στιγμή έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Κώστα (Μέξα) που τον σέβομαι και τον εκτιμώ πάρα πολύ, είμαστε και από την ίδια πόλη κι ελπίζω ο ΚΑΟΔ που τον θεωρώ σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα να πάει καλά και στα πλέι οφ, γιατί του αξίζει. Δεύτερον, θα ήθελα να πω ότι τα συναισθήματά μου για τους παίκτες και την ομάδα μου είναι λίγο ανάμικτα, καθώς ο στόχος που φαινόταν στην αρχή της χρονιάς σαν κάτι πάρα πολύ δύσκολο να επιτευχθεί και μάλιστα μερικές αγωνιστικές πριν από το τέλος και είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και για ολόκληρη την ομάδα μέχρι εκείνο το σημείο. Όπως είπα και πριν, όμως, είναι ανάμικτα τα συναισθήματα γιατί σαν άνθρωπος εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να τελειώνω έτσι μια χρονιά. Δυστυχώς, για δυόμισι παιχνίδια δείξαμε σαν να κοιτάμε πώς θα φύγουμε, πώς θα πάμε πίσω στα σπίτια μας. Δεν μιλάω μόνο για τους παίκτες, μιλάω για όλους μας. Είμαστε ομάδα κι αυτό είναι κάτι που δεν με εκφράζει και δεν μου αρέσει».

Για το σημερινό (03/05) παιχνίδι δεν είχε πολλά να πει: «Στα οκτώ χρόνια καριέρας μου στην Α1 και σε πέντε διαφορετικές χώρες που έχω δουλέψει δεν έχω φάει ποτέ 62 πόντους σε ένα ημίχρονο και ποτέ 108 σε έναν αγώνα. Είναι κάτι που δεν θέλω να ξαναζήσω». Τέλος, αναφορικά με τη φετινή πορεία των Τρικάλων BC στην Basket League ΟΠΑΠ, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για την πορεία μας μέχρι τώρα. Σε όλα τα γήπεδα η ομάδα έδειχνε ότι έχει το σεβασμό και ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα για να σωθεί».

Ο Μάριος Ματαλόν μίλησε από την πλευρά των παικτών: «Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο των Τρικάλων, το σταφ της ομάδας μας, τα άτομα που είναι γύρω από την ομάδα, αλλά και αυτούς που δεν είναι και που απλώς παρακολουθούσαν τους αγώνες μας για την ώθηση που μας έδωσαν όλη τη σεζόν. Ήταν ξεκάθαρα ο έκτος μας παίκτης και μας βοήθησε πολύ στο να πετύχουμε το στόχο μας.. Στα τελευταία δυόμισι παιχνίδια, τα προηγούμενα δύο και το πρώτο ημίχρονο αυτού του παιχνιδιού, δεν εμφανιστήκαμε και δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών. Θεωρώ πως ήταν η χαλάρωση λόγω του ότι πετύχαμε το στόχο μας και δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο επόμενο βήμα των πλέι οφ. Για το συγκεκριμένο ματς θέλω να πω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν φανήκαμε καθόλου στο παιχνίδι, αν και είχαμε δουλέψει μέσα στην ομάδα πάρα πολύ και πάρα πολύ σκληρά. Είχαμε κάνει καλή εβδομάδα προπονήσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι παραπάνω και ότι δεν γίνεται να φύγουμε από τα Τρίκαλα με αυτή την εικόνα. Δείξαμε ότι μπορούμε, φθάσαμε το ματς στην ισοπαλία λίγο πριν από το τέλος, σταθήκαμε τυχεροί και βάλαμε κάποια σουτ, έβαλε και ο ΚΑΟΔ κάποια και χάσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο, εσάς, και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για την πορεία που έχει κάνει».

Σε ερώτηση για το εάν σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα, απάντησε: «Θεωρώ πως είναι πολύ πιθανό να παραμείνω, χωρίς να έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά είναι αρκετά πιθανό να παραμείνω. Είμαι ευχαριστημένος, πολύ ευχαριστημένος».



Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Euroleague: Το κάρφωμα του Λεσόρ και η ασίστ του Ουίλιαμς Γκος στο Top 10 των Game 4 (video)
Euroleague: Το κάρφωμα του Λεσόρ και η ασίστ του Ουίλιαμς Γκος στο Top 10 των Game 4 (video)
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Ολυμπιακός: Άμεση «προσγείωση» από Μεντιλίμπαρ - «Το μυαλό στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
Euroleague: Την Τετάρτη το Game 5 για Μονακό και Φενέρμπαχτσε
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved