Τρίκαλα BC: Γιορτή με ΚΑΟΔ
Απέναντι στον ΚΑΟΔ θα δώσουν τα Τρίκαλα BC τον τελευταίο φετινό αγώνα τους, στην Basket League ΟΠΑΠ.
Οι δύο ομάδες θα παίξουν το Σάββατο (03/05, 18.00) στο Δημοτικό Κλειστό Κατσιμήδου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για παιχνίδι γιορτή για τους Θεσσαλούς, καθώς θα πανηγυρίσουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, οι διοικούντες την ΚΑΕ αποφάσισαν να ορίσουν γενική είσοδο δέκα ευρώ. Τα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων από αύριο (30/04) από τα γραφεία της ΚΑΕ, αλλά και μέσω διαδικτύου.
Η ανακοίνωση: «Το Σάββατο (03/05) τα Τρίκαλα BC Aries κλείνουν την πετυχημένη σεζόν. Τα Τρίκαλα BC Aries κλείνουν το Σάββατο (03/05) τη σεζόν κόντρα στον ΚΑΟΔ στις έξι το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων. Το παιχνίδι θα έχει τη μορφή γιορτής με πολλές εκπλήξεις, μια και η ομάδα στην παρθενική της συμμετοχή στην Α1 πέτυχε τον στόχο της που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Το Σάββατο (03/05) περιμένουμε όλον τον κόσμο στο γήπεδο να χειροκροτήσει παίκτες και τεχνικό τιμ για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη σεζόν.
Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να οριστεί γενική τιμή εισόδου 10 ευρώ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Τετάρτης 30/04 (6-9 μ.μ.) από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 7-9) και θα συνεχιστεί την Παρασκευή (10-2 το πρωί, 6-9 το απόγευμα) και το Σάββατο (10-2) το πρωί. Εισιτήρια μπορεί να προμηθευτεί κανείς και ηλεκτρονικά από το www.omadanet.gr».