Κουταλιανός: «Με τον κόσμο για τη νίκη»

Κουταλιανός: «Με τον κόσμο για τη νίκη»

Τον ανεβασμένο ψυχολογικά Ηλυσιακό υποδέχεται στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός Ρόδου, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Οι νησιώτες θα αντιμετωπίσουν αύριο (05/04, 16.00) το συγκρότημα των Ιλισίων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη με την οποία θα «κλειδώσουν» την παραμονή τους. Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Μιχάλης Κουταλιανός, που επισήμανε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προέρχεται από μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω πως άπαντες στην ομάδα είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πόσο κρίσιμο είναι αυτό το παιχνίδι, αλλά και πόσο δύσκολο. Με τη βοήθεια του κόσμου, που ελπίζω και εύχομαι να είναι ακόμα περισσότερος από όσους ήρθαν με τον Πανιώνιο, να φθάσουμε στη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας».

Ο Άγγελος Τσάμης, μιλώντας εκ μέρους των παικτών, πρόσθεσε: «Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι το σημαντικότερο για εμάς έως τώρα στη σεζόν. Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι κι αυτό γιατί και ο Ηλυσιακός έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο με εμάς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εμείς, όμως, παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε πως ο Χατζής, ο Καυκής, ο Μποντζ και ο Πίγκραμ αποτελούν τη μεγάλη δύναμη του Ηλυσιακού, αλλά εμείς πρέπει να προσέξουμε κάθε παίκτη ξεχωριστά και να τα δώσουμε όλα στην άμυνα. Πρέπει η άμυνά μας, ομαδική και ατομική, να είναι πολύ καλή. Θέλουμε να παίξουμε όπως και κόντρα στον Πανιώνιο».

Κλείνοντας, έκανε έκκληση στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό: «Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της Ρόδου στο γήπεδο. Να γεμίσουν από νωρίς το Βενετόκλειο και ελπίζω και εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την παραμονή μας στην κατηγορία που αν τελικά έρθει θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα, η οποία θα έχει επιτύχει το στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved