Ίκαρος Χαλκίδας: «Έγκλημα στην Πάτρα»
SHARE

Ίκαρος Χαλκίδας: «Έγκλημα στην Πάτρα»

Ακόμα βράζουν στον Ίκαρο Χαλκίδας για τη διαιτησία τους στον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Απόλλωνα Πατρών.

Το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το κλειστό της Περιβόλας, για τη 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, εκφράζοντας από την πρώτη στιγμή έντονα παράπονα για τη διαιτησία των Τανατζή, Μάνου και Γκούμα. Σήμερα (28/01) οι διοικούντες τον Ίκαρο Χαλκίδας εξέδωσαν και ανακοίνωση, με την οποία κάνουν λόγο για «έγκλημα» στην αχαϊκή πρωτεύουσα αλλά και για καταστάσεις τριτοκοσμικής χώρας που υπάρχουν στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση: «Από το ξεκίνημα της σεζόν, με την επί της ουσίας αποχώρηση του Δημήτρη Αγγελόπουλου και την ανάληψη της διοίκησης από ανθρώπους της Χαλκίδας, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, με τον κόσμο να έχει αγκαλιάσει τον Ίκαρο και να τον στηρίζει με υποδειγματικό τρόπο. Εδώ και χρόνια o Ίκαρος είναι απόλυτα συνεπής και συμβαδίζει με τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ, αλλά και τους νόμους του κράτους. Είναι φανερό, όμως, ότι αυτό δεν αρέσει σε πολλούς, οι οποίοι ξεκάθαρα προτιμούν στο ελληνικό μπάσκετ ομάδες ασυνεπείς που χρωστάνε στους παίκτες, την Εφορία, το ΙΚΑ κ.τ.λ.  Η ρήση «διαίρει και βασίλευε» είναι πολύ ευκολότερη και στην πολιτική, αλλά και στον αθλητισμό, για ομάδες ασυνεπείς και δυσλειτουργικές.

Ο Ίκαρος σε ουκ ολίγα παιχνίδια έχει αδικηθεί κι έχει χάσει κρίσιμους αγώνες, με αποκορύφωμα το «έγκλημα» που έγινε στην Πάτρα. Κάποια στιγμή πρέπει να εξετάσουν οι αρχές του παιχνιδιού (ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΚΕΔ) αν θέλουν να τηρούνται οι κανόνες από όλους απαρέγκλιτα με ισονομία και αξιοκρατία, όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ή θέλουν να παραμείνουμε σε μια κατάσταση τριτοκοσμικής χώρας. Η διοικούσα επιτροπή του Ίκαρου Χαλκίδας».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.

Αλμυρά Muffins
Αλμυρά Muffins
Φινλανδία-Ελλάδα: Πλήγμα με Παπασταθόπουλο!
Φινλανδία-Ελλάδα: Πλήγμα με Παπασταθόπουλο!
LIVE CHAT Φινλανδία-Ελλάδα 1-0
LIVE CHAT Φινλανδία-Ελλάδα 1-0
Ξάνθη: Επιστροφή χωρίς τους διεθνείς
Ξάνθη: Επιστροφή χωρίς τους διεθνείς


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies