Τρίκαλα: Περιμένουν τον Άρη (photos)
Άγριες... είναι οι διαθέσεις των Τρικάλων μετά από ακόμη μια μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα, αυτή επί του Πανελευσινιακού.
Το επόμενο ματς είναι αυτό με τον Άρη και όλοι το περιμένουν πώς και πώς για να κερδίσουν και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ. Άλλωστε έχουν ήδη νικήσει τον ΠΑΟΚ και υπάρχει πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν και κόντρα στον άλλο μεγάλο εκπρόσωπο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα.
Στα Τρίκαλα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών και τον περιμένουν και στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη στις 4/1.
Ωστόσο, ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο στόχος της παραμονής δεν έχει επιτευχθεί και χρειάζονται και άλλα πράγματα ακόμη για να μπορέσουν να τον πετύχουν. Έτσι θα προπονηθούν ακόμη και την Πρωτοχρονιά για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους.