Δ. Γιαννακόπουλος: «Κινητήρια δύναμη το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Κινητήρια δύναμη το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό»

Το όραμά του για έναν Παναθηναϊκό που θα κυριαρχεί στην Ελλάδα και θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό CRASH που κυκλοφορεί, αποσπάσματα της οποίας αναδημοσιεύει η εφημερίδα Live Sport.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ ξεκαθάρισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε ωστόσο ότι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας θα εξαρτηθεί από το πόρισμα που θα προκύψει από τον αναλυτικό έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της ποδοσφαιρικής ομάδας. «Θα εξετάσουμε όλες τις οικονομικές μελέτες και και τότε θα είμαι έτοιμος να απαντήσω αν θα διεκδικήσω ή όχι το πλειοψηφικό πακέτο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Το ενδεχόμενο εμπλοκής που συζητώ είναι αποκλειστικά και μόνο για το πλειοψηφικό πακέτο. Κατανοώ τον ενθουσιασμό του κόσμου για κάθε νέα προσπάθεια, η οποία εκ των πραγμάτων γεννά νέες προσδοκίες. Από μικρό παιδί είμαι ταυτισμένος με την ιδέα του Παναθηναϊκού. Έτσι με μεγάλωσε ο πατέρας μου που έγραψε τη νεότερη ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ με χρυσά γράμματα σε όλη την Ευρώπη».

Οσο για το όραμά του ήταν ξεκάθαρος: «Το όραμα εξ ορισμού αποτελεί το άπιαστο όνειρο. Στόχος μου είναι η απόλυτη κυριαρχία εντός των συνόρων και πρωταγωνιστικός ρόλος στην Ευρώπη».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να φύγει από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: «Επειδή όπως λένε οι κοντινοί μου άνθρωποι είμαι αρκετά παρορμητικός και λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική, σας εξομολογούμαι ότι το πάθος μου για τον Παναθηναϊκό είναι η κινητήρια δύναμη που με ωθεί να κλέβω πολύτιμο χρόνο από την οικογένεια και τα παιδιά μου. Με μόνο αντάλλαγμα το χαμόγελο της νίκης στα χείλη των φιλάθλων. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, το δηλώνω κατηγορηματικά».

Παράλληλα, επανέλαβε και το μήνυμά του για τη διατήρηση της απόλυτης ηρεμίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κατά τη διάρκεια που βρίσκεται σε εξέλιξη όλη αυτή η διαδικασία, όπως είχε τονίσει και μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον οποίο είπε ότι έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια: «Ο κ. Αλαφούζος έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αν θα εμπλακώ εγώ ή όχι στο όλο εγχείρημα. Το πρώτο και κύριο είναι να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα».Αναντολού Εφές: Πλήγμα με Κλάιμπερν πριν τον Παναθηναϊκό AKTOR - Πέντε απουσίες οι Τούρκοι
Αναντολού Εφές: Πλήγμα με Κλάιμπερν πριν τον Παναθηναϊκό AKTOR - Πέντε απουσίες οι Τούρκοι
Φιάσκο στην κλήρωση του Euro 2024 - Ακούστηκαν ήχοι... ερωτικής ταινίας και όλοι «πάγωσαν» (vid)
Φιάσκο στην κλήρωση του Euro 2024 - Ακούστηκαν ήχοι... ερωτικής ταινίας και όλοι «πάγωσαν» (vid)
Χάος στην Τουρκία: Βροχή από αντικείμενα στο Μπεσίκτας-Φενέρ, τραυματίστηκε ο Μαντάρ (vid)
Χάος στην Τουρκία: Βροχή από αντικείμενα στο Μπεσίκτας-Φενέρ, τραυματίστηκε ο Μαντάρ (vid)
Κύπρος: Μπουνιές και κουτουλιές στο Ανόρθωση - ΑΕΚ Λάρνακας (vid)
Κύπρος: Μπουνιές και κουτουλιές στο Ανόρθωση - ΑΕΚ Λάρνακας (vid)
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved