Τσάμης: «Αιφνιδιαστήκαμε…»

Τσάμης: «Αιφνιδιαστήκαμε…»

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου αποτελεί ο Βασίλης Φραγκιάς, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Οι νησιώτες πήραν απέναντι στα Τρίκαλα BC την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, αυτό δεν στάθηκε αρκετό όμως για να κρατήσουν τον προπονητή τους. Ο Άγγελος Τσάμης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, παραδέχθηκε πως αιφνιδιάστηκαν από την αλλαγή, η διοίκηση όμως είναι η αποκλειστική αρμόδια να κρίνει ποιο είναι το σωστό. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Άγγελε, κάνατε εντυπωσιακό ξεκίνημα με τα Τρίκαλα BC και προηγηθήκατε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά. Τι έγινε και τα Τρίκαλα BC μπήκαν ξανά στο παιχνίδι;
«’Νομίζω ότι στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε διαφορά ασφαλείας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όσο μείωναν τα Τρίκαλα τόσο το άγχος μας αυξανόταν. Ίσως οφειλόταν στο γεγονός ότι μας έλειπαν οι νίκες και φάνηκε ότι δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και θέλαμε πολύ τη νίκη. Ευτυχώς, όμως, στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και προχωράμε».

-Σας αιφνιδίασε η αλλαγή προπονητή;
«Φυσικά και μας αιφνιδίασε. Δεν το περιμέναμε αλλά, από εκεί και πέρα, η διοίκηση κρίνει ποιο είναι το σωστό για την ομάδα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να προπονούμαστε και να βελτιωνόμαστε».

-Πιστεύεις ότι ο Κολοσσός Ρόδου θα παλέψει για τη σωτηρία του ή θα «στρώσει» στη συνέχεια και θα μπει στα πλέι οφ;
«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα γίνει εύκολα ή δύσκολα, αλλά αυτό θέλουμε. Δεν ξέρουμε, όμως, τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με τα Τρίκαλα νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, θα έχουμε δύσκολη συνέχεια».

-Θεωρείς ότι το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ έχει χαρακτήρα τελικού ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;
«Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά. Δεν μπορώ να βάλω ταμπέλα τελικού σε κάποιο. Το ματς με τον ΚΑΟΔ είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα για εμάς, που είμαστε πίσω στη βαθμολογία. Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, για να πάρουμε τη νίκη».



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved