Αργυρόπουλος: «Ο κόσμος έκανε τη διαφορά»

Αργυρόπουλος: «Ο κόσμος έκανε τη διαφορά»

Χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου του ο Απόλλωνας Πατρών, πιθανότατα, δεν θα κατάφερνε να κερδίσει το Ρέθυμνο.

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα χρειάστηκαν να κάνουν την ανατροπή κόντρα στους Κρητικούς, για να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους. Ο αρχηγός των «μελανολεύκων», Νίκος Αργυρόπουλος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Πελοπόννησος, παραδέχθηκε πως χωρίς τους φιλάθλους τους θα ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουν το ματς. «Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με την προπόνηση γίνεται καλύτερη. Οι ξένοι και ειδικά οι Αμερικανοί καθημερινά προσαρμόζονται στα νέα για αυτούς δεδομένα. Όπως και να το κάνουμε οι Αμερικανοί είναι δύναμη. Όμως, στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο τη διαφορά έκανε ο κόσμος», σχολίασε αρχικά. Είπε ακόμα…

-Τι εννοείς όταν λες ότι ο κόσμος έκανε τη διαφορά; Παίζει μπάσκετ ο κόσμος;
«Θα το πω για ακόμη μία φορά παρότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνω γραφικός. Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι το Νο 1 όπλο της ομάδας. Πάντα ήταν και πάντα είναι στο πλευρό μας ακόμη και στα δύσκολα χρόνια. Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο έκανε τη διαφορά γιατί με τις φωνές, τα χειροκροτήματα, τις επευφημίες, μας ξύπνησε. Στο β’ μέρος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανατροπή της κατάστασης. Να το πω πιο απλά, χωρίς τον κόσμο μας το παιχνίδι με το Ρέθυμνο θα ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε και μπορεί και να το χάναμε».

-Στο παρκέ, πάντως, τη διαφορά την έκαναν οι παίκτες, η άμυνα που παίξατε...
«Και αυτό ισχύει. Ο κόσμος έκανε τη δική του δουλειά στην κερκίδα και η ομάδα τη δική της εντός αγωνιστικού χώρου».

-Ο Μπολντς έκανε απίθανο παιχνίδι. Θυμάμαι όταν το καλοκαίρι σου είχε ζητηθεί να τον συγκρίνεις με τον Γκραντ, είχες πει ότι θα κάνει τους Πατρινούς φιλάθλους να τον ξεχάσουν...
«Ήθελα τότε με μια δόση υπερβολής να δείξω ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Όσο περνάει ο καιρός θα δίνει στην ομάδα περισσότερα. Είναι παίκτης που του αρέσει να πρωταγωνιστεί, δεν κρύβεται και στην άμυνα, όπως είδαν όλοι στην επανάληψη με το Ρέθυμνο δεν αφήνει τον αντίπαλό του να πάρει ανάσα».

-Εσύ έκανες με το Ρέθυμνο ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σου στην Α1 και το καλύτερο φετινό. Υπάρχει μυστικό;
«Απλώς νιώθω καλά. Μυστικό δεν υπάρχει, θα έλεγα ότι το μυστικό έχει να κάνει με τη διαχείριση του κόουτς Βετούλα, τη καλή δουλειά που γίνεται από τον γυμναστή μας Δημήτρη Κοτσίρη, αλλά και τις βοήθειες που προσφέρει ο φυσικοθεραπευτής Γιάννης Αναστασόπουλος».

-Επόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Ο στόχος;
«Πάντα, σε κάθε παιχνίδι, παίζουμε για τη νίκη. Αυτό ισχύει και για το παιχνίδι με τον Άρη. Πιστεύω ότι εφόσον παίξουμε όπως στο β’ ημίχρονο με το Ρέθυμνο θα έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση».



Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Εύκολα, σοβαρά και 1-0 τον ΠΑΟΚ
Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Ερτέλ
Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Ερτέλ
Τα μπράβο και τα ζήτω ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη
Τα μπράβο και τα ζήτω ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη
Ξεκινά η 4η Premium Real Estate Expo όπου θα αναλυθούν τα επίκαιρα θέματα του κλάδου των ακινήτων
Ξεκινά η 4η Premium Real Estate Expo όπου θα αναλυθούν τα επίκαιρα θέματα του κλάδου των ακινήτων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved