Τέιλορ: «Όχι στην Κίνα, για τον Απόλλωνα Πατρών»

Τέιλορ: «Όχι στην Κίνα, για τον Απόλλωνα Πατρών»

Δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κίνας απέρριψε ο Τζόσεφ Τέιλορ, καθώς προτίμησε να παραμείνει στον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», εξήγησε πως εκτίμησε άλλα πράγματα πέραν του οικονομικού τα οποία τον οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει στη χώρα μας. «Παίζω για τον Απόλλωνα Πατρών και σε κάθε παιχνίδι τα δίνω όλα για την ομάδα. Πράγματι μου έγινε πρόταση με πολύ περισσότερα χρήματα από ομάδα της Κίνας, αλλά είμαι παίκτης του Απόλλωνα Πατρών και θα συνεχίσω να είμαι. Όταν έρθει η ώρα θα εκτιμήσω τα δεδομένα και θα αποφασίσω για το μέλλον μου», ανέφερε σχετικά. Είπε ακόμα…

-Γιατί παρέμεινες στον Απόλλωνα Πατρών;
«Να αφήσουμε στην άκρη το οικονομικό. Είπαμε, τα χρήματα στην Κίνα ήταν πολλά. Όμως, εκτίμησα άλλα πράγματα. Πρώτον, ο κόουτς Βετούλας με εμπιστεύεται. Μίλησα μαζί του και μου εξήγησε κάποια πράγματα και συμφώνησα ότι για να μπω στην αγορά της Ευρώπης πρέπει να κάνω πολλά σε ένα καλό πρωτάθλημα, όπως είναι το ελληνικό, και να δείξω τι αξίζω. Αυτή την ευκαιρία μου την δίνει ο Απόλλωνας Πατρών. Δεύτερον, στον Απόλλωνα Πατρών νιώθω όμορφα. Ο κόουτς, οι παράγοντες, οι συμπαίκτες, ο κόσμος με έχουν αγκαλιάσει, δεν θα ήταν σωστό λοιπόν να αφήσω την ομάδα».

-Το επόμενο βήμα;
«Είναι νωρίς να μιλήσω για το επόμενο βήμα. Τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλοι στον Απόλλωνα Πατρών και θα προσπαθήσω όσο και όπως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Όμως, θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν με απασχολεί το μέλλον. Πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της Ευρωλίγκας, αλλά ο μεγάλος μου στόχος είναι το ΝΒΑ. Σε κάθε περίπτωση για εμένα το σπίτι μου είναι το γήπεδο. Έπαιξα σε πολλές χώρες του κόσμου. στην Κίνα και την Κορέα για παράδειγμα, έκανα καλές σεζόν κι έτσι ήρθε και η πρόσφατη πρόταση. Πάντα όπου και εάν αγωνιζόμουν έδινα στο παρκέ το 150%, έβλεπα το γήπεδο ως το δικό μου σπίτι. Το ίδιο νιώθω και στον Απόλλωνα Πατρών».

-Επόμενο παιχνίδι για τον Απόλλωνα Πατρών, εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, που στο πρωτάθλημα είναι αήττητος. Ποιος είναι ο στόχος;
«Σε όλα τα παιχνίδια ο στόχος είναι ίδιος. Πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι και με τον ΠΑΟΚ έχουμε τις πιθανότητές μας. Αν εμείς παίξουμε καλά μπορούμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να κυνηγήσουμε τη νίκη».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved