Ίκαρος Χαλκίδας: «Επιλήψιμη η κίνηση Γεραντώνη»
SHARE

Ίκαρος Χαλκίδας: «Επιλήψιμη η κίνηση Γεραντώνη»

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους ανθρώπους του Ίκαρου η στάση του αντιπροέδρου του οργανισμού άθλησης του Δήμου Χαλκίδας, Γιώργου Γεραντώνη.

Οι κάτοικοι της Χαλκίδας έχουν αγκαλιάσει την ομάδα, που μετακόμισε το καλοκαίρι στην πόλη τους, γεμίζοντας σε κάθε αγώνα της το κλειστό της Κανήθου. Δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο όμως και για το Γιώργο Γεραντώνη, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ίκαρου τους έχει δημιουργήσει πλείστα προβλήματα, με αποκορύφωμα την άρνησή του να ανοίξει ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου το γήπεδο για να πραγματοποιηθεί η προπόνηση. Οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κάνουν λόγο για επιλήψιμη κίνηση, ενώ ευχαριστούν θερμά το Δήμο Σχηματαρίου, τον Αντώνη Κανέλλο και τον Ερμή Σχηματαρίου για την παραχώρηση του κλειστού, προκειμένου να ξεκινήσει ανεμπόδιστα η προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα τους με τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ (02/11, 18.00).

Η ανακοίνωση: «Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί τον Δήμο Σχηματαρίου και θεωρεί επιλήψιμη την κίνηση του κ. Γεραντώνη να αρνηθεί τη διεξαγωγή προπόνησης στο κλειστό της Κανήθου. Η ΚΑΕ Ίκαρος Χαλκίδας ευχαριστεί δημόσια τον Δήμο Σχηματαρίου και τον κ. Αντώνη Κανέλλο για την ευγενική του κίνηση να παραχωρήσει το κλειστό γήπεδο Σχηματαρίου για την προπόνηση της ομάδας μας τη Δευτέρα 28/10/2013, στις 18.00, αναβάλλοντας μάλιστα την προπόνηση της δικής του ομάδας Ερμή Σχηματαρίου που ήταν προγραμματισμένη για την ίδια ώρα.

Η ομάδα του Ίκαρου βρέθηκε σε αδιέξοδο μετά την άρνηση του οργανισμού άθλησης του Δήμου Χαλκίδας, μέσω του αντιπροέδρου του οργανισμού άθλησης κ. Γεραντώνη, να ανοίξει το κλειστό γήπεδο Κανήθου ή κάποιο άλλο κλειστό της πόλης για να πραγματοποιήσει την απογευματινή της προπόνηση, λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Η άρνηση αυτή, μάλιστα, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, τη στιγμή που υπήρξαν υπάλληλοι και στελέχη του οργανισμού που προθυμοποιήθηκαν ευγενικά και αφιλοκερδώς βέβαια να ανοίξουν το γήπεδο ώστε να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας μας.

Θεωρούμε επιλήψιμη την κίνηση αυτή του κ. Γεραντώνη, η οποία είναι καθαρά προσωπική και σίγουρα βρήκε αντίθετους όλους τους άλλους ανθρώπους του οργανισμού άθλησης και καλούμε τους προϊσταμένους του να τον ενημερώσουν, διότι ίσως δεν το γνωρίζει, ότι ο επαγγελματισμός αθλητισμός δεν έχει αργίες και απεργίες, και το κυριότερο, ότι δεν έχει το δικαίωμα να προβάλει προσχηματικά προβλήματα, σε μια ομάδα που ήδη την έχει αγκαλιάσει μια ολόκληρη πόλη».

Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
Έμεινε στην Γιουνάιτεντ η Βαλένθια
Έμεινε στην Γιουνάιτεντ η Βαλένθια
Στο Τορίνο μόνο Γιουβέντους (video)
Στο Τορίνο μόνο Γιουβέντους (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies