Ιωαννίδης: «Συγκρατημένη αισιοδοξία»
SHARE

Ιωαννίδης: «Συγκρατημένη αισιοδοξία»

Συγκρατημένα αισιόδοξοι, για καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, είναι στον ΚΑΟΔ.

Ο πρόεδρος των Δραμινών Αριστείδης Ιωαννίδης, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, μίλησε για την πρεμιέρα της Basket League ΟΠΑΠ απέναντι στον Άρη (12/10, 18.00) στο «Δημήτρης Κραχτίδης», αλλά κι εν γένει το νέο πρωτάθλημα, ευχόμενος να κυλήσουν όλα ομαλά χωρίς επεισόδια. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είναι χτισμένη πάνω σε σταθερές βάσεις. Έχει ιδιοκτησία και διοίκηση που φροντίζουν για τα πάντα και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς με άπαντες, κάτι που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Προσπαθούμε να χτίσουμε ομάδα με χρήματα τα οποία έχουμε εξασφαλίσει και μπορούμε να τα δώσουμε, όπως υποσχεθήκαμε. Είναι ένα ξεκίνημα σε ένα πρωτάθλημα που θεωρώ θα είναι πολύ συναρπαστικό, γιατί όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, εκτός από τις δύο μεγάλες. Ελπίζουμε χωρίς βία και χωρίς επεισόδια για να χαρεί ο κόσμος. Πρέπει να προσφέρουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξία»,.

Για τους χορηγούς που έχει εξασφαλίσει ο ΚΑΟΔ: «Ανανεώσαμε και με τη «ΝΕΟΓΑΛ», ανανεώσαμε και με τα σούπερ μάρκετ «Γουντσίδης». Γενικά, οι τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουν τον ΚΑΟΔ γιατί αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι ένας μεγάλος μοχλός προβολής της πόλης, όπως και η Δόξα στο ποδόσφαιρο η οποία έχει μεγάλη ιστορία. Συμβάλλουν και βοηθούν στον προϋπολογισμό μας κι εμείς συμβάλουμε διαφημίζοντάς τους».

Για την τιμή του εισιτηρίου της πρεμιέρας, απέναντι στον Άρη, που έχει οριστεί στα είκοσι ευρώ: «Είναι μια απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση για τη γενική είσοδο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και να την ευχαριστήσουμε για αυτό. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας λαμβάνει δύο διαδοχικά χρόνια βραβείο ήθους, που σημαίνει ότι δεν έχει κληθεί καμία φορά από τον αθλητικό δικαστή σε απολογία κι αυτό είναι σημαντικό. Περιμένουμε να γίνει καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια και με τους φιλάθλους να στηρίζουν με κόσμιο τρόπο. Είναι ένας μαραθώνιος 26 αγώνων, ξεκινάμε και βλέπουμε».

Για την ατμόσφαιρα στο «Δημήτρης Κραχτίδης»: «Το μπάσκετ είναι παιχνίδι. Να μην πηγαίνει το μυαλό μας σε άλλα πράγματα. Στη Δράμα στο γήπεδο έρχονται οικογένειες. Υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα».

ΠΑΟΚ: Φουλάρει για τον τελικό με ΜΠΑΤΕ
ΠΑΟΚ: Φουλάρει για τον τελικό με ΜΠΑΤΕ
Α, ρε Άλισον…
Α, ρε Άλισον…
Παναθηναϊκός: Καμία ενόχληση για Μπουζούκη
Παναθηναϊκός: Καμία ενόχληση για Μπουζούκη
Θα σκοράρει πρώτος στο Άμστερνταμ ο Λεβαντόφσκι;
Θα σκοράρει πρώτος στο Άμστερνταμ ο Λεβαντόφσκι;


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies