Ίκαρος Καλλιθέας: Γ.Σ. στον Ερασιτέχνη

Ίκαρος Καλλιθέας: Γ.Σ. στον Ερασιτέχνη

Επιτυχημένη κρίθηκε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ίκαρου Καλλιθέας, που έλαβε χώρα στο κλειστό «Λάμπρος Κατσώνης».

Τη Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαρώσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανέστης Φωτόπουλος και Παναγιώτης Γεωργούσης. Συνολικά συμμετείχαν 110 μέλη, ενώ το παρών έδωσαν και πολλοί γονείς, γεγονός που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

Έγινε αναφορά από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου γονέων ότι ο Α.Ε. Ίκαρος είναι οι γονείς και τα παιδιά της Καλλιθέας, ένας σύλλογος ιδρυθείς στην πόλη και θα ανήκει πάντα σε αυτήν, εξάλλου δεν έχει καμία σχέση με την ΚΑΕ, η οποία είναι στην ουσία μια αθλητική εμπορική επιχείρηση και ανήκει στους μετόχους της. Αναφέρθηκε, επίσης, στο τεράστιο αθλητικό έργο που επιτελείται στις υποδομές του Ίκαρου Καλλιθέας. Από την πλευρά τους, οι γενικοί αρχηγοί όλων των τμημάτων του συλλόγου έκαναν τον απολογισμό της τελευταίας εφταετίας των ερασιτεχνικών τμημάτων, αλλά και των υποδομών.

Το σημαντικότερο εξ όλων, όμως, ήταν η αναφορά του Δημήτρη Αγγελόπουλου. Πρώτος, τόνισε πως η μόνη λύση σε αυτή την τεράστια οικονομική κρίση είναι το τρίπτυχο παιδεία - αθλητισμός - πολιτισμός και στη συνέχεια στάθηκε στην ακαδημία του Ίκαρου στην Καλλιθέα, που αποτελεί μία από τις αξιολογότερες σε όλη την Ελλάδα. Αναφέρθηκε, επίσης, στη μεγάλη αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τη διαφοροποίηση του Ερασιτέχνη Ίκαρου από την ΚΑΕ. «Στηρίξτε αυτήν την τεράστια ακαδημία, το μόνο που ζητάμε είναι κριτήρια και ισονομία. Δεν είναι δυνατόν παίκτες που η ποιότητά τους φθάνει για τη συμμετοχή τους κάποια στιγμή στο μέλλον στην εθνική ομάδα να αγωνίζονται σε ανοιχτά γήπεδα, για να απασχολούν τα γήπεδα προσχηματικά δύο τρία παιδάκια, παλαίμαχοι και λοιπά από άλλες ομάδες», επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.



Μπαρτζώκας: «Το ρόστερ είναι πιο γεμάτο από ποτέ»
Μπαρτζώκας: «Το ρόστερ είναι πιο γεμάτο από ποτέ»
Τρομερός διαιτητής - Σφύριξε λήξη και έβγαλε κόκκινη κάρτα - Εξαφανίστηκαν οι παίκτες
Τρομερός διαιτητής - Σφύριξε λήξη και έβγαλε κόκκινη κάρτα - Εξαφανίστηκαν οι παίκτες
Euroleague: Επίσημα στο Σαράγεβο το Ντουμπάι-Παναθηναϊκός AKTOR
Euroleague: Επίσημα στο Σαράγεβο το Ντουμπάι-Παναθηναϊκός AKTOR
Θα πάρουν το ευρωπαϊκό τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού; (Poll)
Θα πάρουν το ευρωπαϊκό τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού; (Poll)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved