Άρης: Τώρα, και στο Πανόραμα
SHARE

Άρης: Τώρα, και στο Πανόραμα

Η επέκταση των τμημάτων υποδομής του Άρη συνεχίζεται, με το Aris Basketball North Academy να φθάνει πλέον και στο Πανόραμα.

Η ακαδημία του Άρη δεν δραστηριοποιείται μόνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά σε ολόκληρη την περιοχή. Μετά την έναρξη λειτουργίας τμημάτων της στο Ασβεστοχώρι οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη ανακοίνωσαν πως το ίδιο θα γίνει και στο Πανόραμα, με τις εγγραφές να είναι ήδη σε εξέλιξη. Υπεύθυνοι προπονητές θα είναι οι Κωνσταντίνος Παραδάς, Μιχάλης Τσάικος και Ευαγγελία Κουκαρούδη, με τους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.

Η ανακοίνωση: «Μετά και την επίσημη έναρξη του Aris Basketball North Academy στο κλειστό γήπεδο του Ασβεστοχωρίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκτασή του και στο κλειστό γυμναστήριο του Πανοράματος. Η τελετή έναρξης των τμημάτων θα γίνει το επόμενο Σάββατο με μια εκδήλωση που θα λάβει χώρο στο ΔΑΚ «Ηλίας Τριανταφυλλίδης» (κλειστό γήπεδο Πανοράματος). Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους προπονητές του Aris Basketball North Academy για περισσότερες πληροφορίες: Κωνσταντίνος Παραδάς (6947077237), Μιχάλης Τσάικος (6947905101), Ευαγγελία Κουκαρούδη (6948722544). Τηλ. επικοινωνίας: 2310348073, e-mail: chortiatisbasketball@gmail.com».

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τους γονείς για το ενδιαφέρον τους και να προσκαλέσουμε κι άλλους να αγκαλιάσουν το νέο αυτό εγχείρημα των ανθρώπων μας, σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Α.Σ. Χορτιάτη για την κάθετη μεταφορά της τεχνογνωσίας του επιστημονικού δυναμικού του Άρη, καθώς επίσης και το τεράστιο υπόβαθρο σε θέματα υποδομής, σε διάφορους πυρήνες που καλούνται να δημιουργήσουν νέους αθλητές, αντάξιους της ιστορίας, της φήμης και του κύρους του μπασκετικού Άρη. Όπως επίσης και τον Δήμο Πυλαίας -Χορτιάτη μέσω της καίριας συμβολής του δημάρχου κ. Καϊτεζίδη, που στάθηκε δίπλα μας στη νέα αυτή προσπάθεια. Έλα κι εσύ στην οικογένεια του Αυτοκράτορα. Έλα κι εσύ στην Aris Basketball North Academy για να κατακτήσουμε τίτλους. Οι πρώτες τέσσερις προπονήσεις είναι δωρεάν».

Νίκησε αλλά… πονάει η Μπαρτσελόνα που δεν θα έχει Μέσι με Ρεάλ! (videos)
Νίκησε αλλά… πονάει η Μπαρτσελόνα που δεν θα έχει Μέσι με Ρεάλ! (videos)
Super League: Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (photos)
Super League: Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (photos)
Ισπανία: Ο Όμπλακ έσωσε το βαθμό για την Ατλέτικο
Ισπανία: Ο Όμπλακ έσωσε το βαθμό για την Ατλέτικο
Γκραν Κανάρια: Ξέσπασε μετά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Γκραν Κανάρια: Ξέσπασε μετά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies