Απόλλωνας Πατρών: Νέα σημεία πώλησης
SHARE

Απόλλωνας Πατρών: Νέα σημεία πώλησης

Άλλα δύο νέα σημεία διάθεσης εισιτηρίων προστέθηκαν από τους διοικούντες τον Απόλλωνα Πατρών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων τους.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι που θα ήθελαν να κλείσουν μόνιμη θέση στο κλειστό της Περιβόλας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μπορούν πλέον να το κάνουν με τρεις τρόπους: είτε από τα γραφεία της ΚΑΕ είτε από το κατάστημα οπτικών «Φίλιππος Καμίσης» είτε από το κατάστημα του Μάριου Μολφέτα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς διαρκείας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των «μελανολεύκων».

Η ανακοίνωση: «Δύο νέα σημεία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας πρόσθεσε ο Απόλλων Πάτρας. Οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται πλέον εισιτήρια διαρκείας (εκτός από τα γραφεία του συλλόγου) και από: 1) Το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου) και 2) Το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270).

Υπενθυμίζεται ότι έχει ξεκινήσει και η διάθεση του «Οικογενειακού Εισιτηρίου» για την Basket League ΟΠΑΠ 2013-14. Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται το «Οικογενειακό Εισιτήριο» έναντι 100 ευρώ το πρώτο, 60 ευρώ για κάθε δεύτερο μέλος της οικογένειας και 40 ευρώ για κάθε τρίτο μέλος. Το «Οικογενειακό Εισιτήριο» αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες θέσεις. Τα εισιτήρια των προστατευόμενων μελών θα είναι αυστηρά προσωπικά και θα υπόκεινται σε ηλεκτρονικό έλεγχο κατά την είσοδο στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας για την ορθή χρήση τους.

Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας τα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας είναι ανοικτά από Δευτέρα έως Σάββατο (10.00-14.00). Επίσης, είναι δυνατή η παραγγελία/αγορά μέσω του e-shop στη διεύθυνση: http://www.apollonpatras.gr/marketing/e-shop. Όλες οι κάρτες διαρκείας μπορούν να εξοφλούνται σε οκτώ (8) άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας».

ΠΑΟΚ: Ώρα για ανασύνταξη
ΠΑΟΚ: Ώρα για ανασύνταξη
Παναθηναϊκός: Αγωνίας συνέχεια!
Παναθηναϊκός: Αγωνίας συνέχεια!
Σούπερ Αντετοκούνμπο, διέλυσε τους Καβς! (videos)
Σούπερ Αντετοκούνμπο, διέλυσε τους Καβς! (videos)
Καιρός: Κρύο, βροχές και χιόνια στα βουνά το Σαββατοκύριακο
Καιρός: Κρύο, βροχές και χιόνια στα βουνά το Σαββατοκύριακο


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies