Αργυρόπουλος: «Θέλουν να αποδείξουν»

Αργυρόπουλος: «Θέλουν να αποδείξουν»

Στους τέσσερις Αμερικανούς παίκτες του Απόλλωνα Πατρών αναφέρθηκε, με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, ο Νίκος Αργυρόπουλος.

Ο αρχηγός των «μελανολεύκων», με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γνώμη», αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της προετοιμασίας τους, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και τους Πατρινούς φιλάθλους, που θα αποτελέσουν για ακόμα μία χρονιά τον έκτο παίκτη τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Ύστερα από δύο εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας πώς βλέπεις το φετινό Απόλλωνα;
«Η προετοιμασία της ομάδας μας πάει πολύ καλά και το σημαντικό είναι ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Όλοι έχουμε όρεξη και δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι οι ξένοι της ομάδας δείχνουν να προσαρμόζονται εύκολα κι αυτό θα μας βοηθήσει να «δεθούμε» και αγωνιστικά».

-Έρχονται τρία πολύ δυνατά φιλικά αυτή την εβδομάδα, ενώ στα μέσα του Σεπτέμβρη ο Απόλλωνας θα διοργανώσει το δικό του διεθνές τουρνουά. Πόσο θα σας βοηθήσουν για τη συνέχεια αυτοί οι αγώνες;
«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τους φιλικούς αγώνες, να δούμε πού βρισκόμαστε και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιχνίδια που θα δώσουμε είναι πολύ δυνατά φιλικά που θα μας επιτρέψουν να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και φυσικά να και να βγάλουμε ποιο ασφαλή συμπεράσματα».

-Ποιο είναι το σχόλιό σου για τους τέσσερις Αμερικανούς της ομάδας έπειτα από 15 ημέρες προετοιμασίας; Δώσε μας κάποια στοιχεία για τον καθένα ξεχωριστά.
«Είναι όλοι χρήσιμοι παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ και φυσικά οι στόχοι τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τους στόχους της ομάδας μας. Ο Άντονι Νέλσον είναι πολύ κάλος πλέι μέικερ που εκμεταλλεύεται πολύ καλά τους συμπαίκτες του πασάροντας, αλλά και σκοράροντας όταν πρέπει. Ο Ντεμάριους Μπολντς είναι πάρα πολύ κάλος σκόρερ που νομίζω θα κάνει τη διαφορά. Ο Λένι Ντάνιελ είναι πολύ αθλητικός με έφεση στα ριμπάουντ και θα ξεσηκώσει πολλές φόρες την εξέδρα με τα καρφώματά του, καθώς είναι παίκτης που προσφέρει και θέαμα, αλλά και ουσία στην ομάδα. Ο Τζερεμάια Ουίλσον, τέλος, είναι δυνατός, κάλος σουτέρ και παίζει και μέσα και έξω από το καλάθι. Βέβαια, το βασικό είναι ότι όλοι τους είναι καλοί χαρακτήρες και εάν η χρόνια συνεχιστεί όπως ξεκίνησε τότε ο Απόλλωνας μόνο κερδισμένος θα βγει από τους Αμερικανούς».

-Πώς κρίνεις τον υπό δοκιμή Βόσνιο παίκτη; Ταιριάζει στη φετινή ομάδα;
«Ο Άλεν Τρεπάλοβιτς είναι ένας έμπειρος, ψήλος αθλητής, με καλές κινήσεις έξυπνος και σίγουρα θα βοηθήσει, θεωρώ πως χρειαζόμασταν έναν τέτοιον παίκτη και θεωρώ ότι η κίνηση του Νίκου (Βετούλα) ήταν πολύ σωστή».

-Η ανταπόκριση του κόσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας εν όψει της νέας χρονιάς είναι ήδη μεγάλη... Οι φίλαθλοι περιμένουν πολλά από εσάς μέσα στο παρκέ... Εσύ τι έχεις να τους πεις για την καινούρια σεζόν;
«Ο κόσμος παραμένει η δύναμή μας και ο 6ος παίκτης μας. Το σίγουρο είναι πως θα δουν μια ομάδα που δεν θα τα παρατάει ποτέ και θα παλεύει μέσα στο παρκέ για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».



Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved