Αργυρόπουλος: «Εμείς η ευχάριστη έκπληξη»

Αργυρόπουλος: «Εμείς η ευχάριστη έκπληξη»

Η ευχάριστη έκπληξη του νέου πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ εύχεται να είναι ο Απόλλωνας Πατρών ο Νίκος Αργυρόπουλος.

Ο αρχηγός των «μελανολεύκων», με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αναφέρθηκε στην περσινή αγωνιστική περίοδο και το συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, αλλά και στην καινούρια σεζόν και τους στόχους του. Μίλησε, επίσης, για το βασικό κορμό του Απόλλωνα Πατρών που έμεινε αναλλοίωτος, τους Πατρινούς φιλάθλους και την προσπάθεια της διοίκησης. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την περσινή σεζόν και το τι του έχει μείνει: «Επειδή είμαι πολλά χρόνια στην Α1 Εθνική, πιστέψτε με, το να έχει μια ομάδα καλούς παίκτες που να διαθέτουν παράλληλα και καλούς χαρακτήρες είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θυμάμαι, ακόμα, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Όλοι οι φίλαθλοι, που έμειναν τόσες ώρες στο γήπεδο, μας έδιναν συγχαρητήρια. Πραγματικά, έφυγαν γεμάτοι και χορτασμένοι μπασκετικά, παρότι είχαμε χάσει. Εκείνο το παιχνίδι ήταν μεγάλο κέρδος για τον Απόλλωνα, γιατί είχε μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση. Τη νέα σεζόν εύχομαι και άλλα παιχνίδια του Απόλλωνα να τελειώσουν στις δύο ή και στις τρεις παρατάσεις, αλλά στο φινάλε να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για την καινούρια σεζόν: «Κατ’ αρχάς, είναι πολύ σημαντικό και σωστό ότι διατηρήθηκε σταθερός ο κορμός του ρόστερ. Η ομάδα διαθέτει πολλούς Πατρινούς παίκτες με ταλέντο, οι οποίοι πλέον έχουν έναν χρόνο εμπειρίας στην Α1 και για αυτό θα είναι σίγουρα καλύτεροι τη νέα σεζόν. Μαθαίνω ότι και οι νέοι Αμερικανοί που αποκτήθηκαν είναι καλοί χαρακτήρες, αλλά και εξελίξιμοι παίκτες. Σε ό,τι αφορά στους στόχους μας, η λογική λέει ότι και φέτος θα κυνηγήσουμε τη γρήγορη παραμονή και κατόπιν θα επιδιώξουμε να καταλάβουμε μια καλή θέση στην τελική βαθμολογία. Αν μπορέσουμε να κάνουμε και ένα βηματάκι ψηλότερα τότε θα είμαστε σούπερ».

Για τους Πατρινούς φιλάθλους: «Τους θέλουμε και φέτος δίπλα μας. Αποτελούν την έξτρα δύναμή μας. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο και θεαματικό μπάσκετ, για να ευχαριστήσουμε το κοινό μας. Οι Αμερικανοί παίκτες που αποκτήθηκαν είναι αρκετά θεαματικοί και πιστεύω ότι θα αντικαταστήσουν επάξια τους περσινούς ξένους. Ραντεβού το φθινόπωρο στο γήπεδο».

Για το νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ: «Στην πρώτη ταχύτητα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, στη δεύτερη ταχύτητα ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ, το Ρέθυμνο, ίσως και ο Άρης και στην τρίτη ταχύτητα όλοι οι υπόλοιποι. Όλα αυτά πάντα με βάση τις μέχρι στιγμής κινήσεις των ομάδων. Ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα ρόστερ και για αυτό στην πορεία μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις. Επίσης, κάθε χρόνο εμφανίζεται και μια ομάδα έκπληξη. Ελπίζω τη νέα σεζόν να είμαστε εμείς η ευχάριστη έκπληξη της Α1».

Για τους διοικούντες τον Απόλλωνα Πατρών: «Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας. Πραγματικά οι άνθρωποι του Απόλλωνα έδειξαν μεγάλη σοβαρότητα και συνέπεια. Προσέφεραν πολλά στην ομάδα, και κυρίως ασφάλεια σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Πλέον, έχουν και την εμπειρία του ενός χρόνου παραπάνω στην Α1 και ξέρουν πολύ καλά και το πώς θα οργανωθούν και το πώς θα προγραμματιστούν σε ακόμα καλύτερο βαθμό».



Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved