Γαμπιεράκης: «Θα στηρίξω τον Ηλυσιακό»

Γαμπιεράκης: «Θα στηρίξω τον Ηλυσιακό»

Τα ηνία του Ηλυσιακού θα συνεχίσει να κρατάει, και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Παντελής Γαμπιεράκης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα διατηρήσει το πόστο του στην προεδρία, παρότι προ μηνός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, παραχωρώντας την ομάδα σε όποιον το επιθυμεί. Με δημόσια δήλωσή του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ηλυσιακού ενημέρωσε πως μαζί του θα μείνει, στην τεχνική ηγεσία, ο Δημήτρης Λιόγας, ενώ κάλεσε τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές ώστε οι πρόεδροι των ομάδων να μην απειλούνται, επαγγελματικά και προσωπικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έπειτα από αναμονή ενός και πλέον μήνα και παρά το κάλεσμά μου για συνεργασία ή και για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Ηλυσιακός, δυστυχώς, ουδείς ενδιαφερόμενος εμφανίστηκε. Έπειτα από πολλή σκέψη και προκειμένου ο Ηλυσιακός να μην υποβιβαστεί στα... τοπικά, παρότι κάποιοι το επιθυμούν διακαώς, θα στηρίξω και τη φετινή προσπάθεια. Μια προσπάθεια που θα γίνει με όσο το δυνατόν μικρότερο μπάτζετ, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πλήρους εξυγίανσης και η ομάδα να είναι σε θέση να βρει το δρόμο της ανά πάσα στιγμή.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους πρώην και νυν, προπονητές, αθλητές αλλά και το διοικητικό προσωπικό της ΚΑΕ, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δείχνουν απίστευτη υπομονή στο οικονομικό κομμάτι αλλά και εξαιρετική συνέπεια στη δουλειά τους. Η προσπάθεια που ξεκινάει για την επόμενη σεζόν από όλους μας θα είναι σκληρή αλλά έντιμη και αισιοδοξώ ότι θα φέρουμε για μία ακόμη τον Ηλυσιακό εκεί που πρέπει. Προπονητής της ομάδας μας, όπως είχα δεσμευτεί, ευθύς εξαρχής, θα είναι ο Δημήτρης Λιόγας, που σε μια δύσκολη καμπή κράτησε γερά το τιμόνι του Ηλυσιακού και είμαι σίγουρος πως θα μας δικαιώσει για την επιλογή μας.

Καλώ δε όλους αυτούς τους… λαλίστατους που τελικά είναι μόνο λόγια, αφού δεν μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα, τουλάχιστον ας το βουλώσουν και ας έρχονται στο γήπεδο απλά ως θεατές, πληρώνοντας κάποια στιγμή, έστω, το εισιτήριό τους. Φωτεινή εξαίρεση αποτελεί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Λιονάκης και οι συνεργάτες του, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, που στηρίζουν έμπρακτα και με αγάπη τον Ηλυσιακό. Περιμένω, τέλος, από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, κ. Χαλβατζάκη, να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές ώστε οι πρόεδροι των ομάδων να πάψουμε να είμαστε όμηροι και να απειλείται όχι μόνο η επαγγελματική, αλλά και η προσωπική μας υπόσταση, λόγω της ενασχόλησής μας με το μπάσκετ».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved