Ολυμπιακός: Προβληματισμός, ύστερα από καιρό

Ολυμπιακός: Προβληματισμός, ύστερα από καιρό

Πικρή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς γνώρισε την ήττα στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ.

Ήταν η πρώτη των Πειραιωτών ύστερα από 16 επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που δεν θα μπορούσε παρά να μη φέρει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, ειδικά όσον αφορά στην εικόνα των παικτών στην άμυνα. Οι 82 πόντοι που δέχθηκαν από τους Βάσκους, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη ρακέτα κι έδωσαν την ευκαιρία στο Ματσέι Λάμπε να πετύχει 25 πόντους, θα περάσουν από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείο, το οποίο θα επιχειρήσει να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα, εν όψει της συνέχειας.

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζωκας δικαιώθηκε όταν προειδοποιούσε τους παίκτες του πως η χθεσινή (27/12) αναμέτρηση στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» δεν θα είχε καμία σχέση με τους δύο αγώνες που προηγήθηκαν στην πρώτη φάση, στους οποίους οι Πειραιώτες πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Πλέον, στον Ολυμπιακό καλούνται να μάθουν από τα λάθη τους, να γυρίσουν γρήγορα γρήγορα σελίδα και να κοιτάξουν μπροστά.

Ο 47χρονος τεχνικός καλείται, παράλληλα, να ενσωματώσει το ταχύτερο δυνατό στο σύνολο τον Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στο σημείο που υπέστη ζημιά ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια, δηλαδή στη θέση του σέντερ αναφορικά με το αμυντικό κομμάτι. Στο πρόγραμμα υπάρχει ρεπό για σήμερα (28/12). Ο Σερμαντίνι θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού αύριο (29/12), οπότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπεσίκτας (04/01), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, στην οποία οι Πειραιώτες θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.



Εθνική Ελλάδας: Η επόμενη ημέρα μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ 2026
Εθνική Ελλάδας: Η επόμενη ημέρα μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ 2026
Το NBA «επιστρατεύει» την τεχνητή νοημοσύνη και φέρνει την επανάσταση στον προγραμματισμό αγώνων
Το NBA «επιστρατεύει» την τεχνητή νοημοσύνη και φέρνει την επανάσταση στον προγραμματισμό αγώνων
Ταεκβοντό: Με 20 αθλητές ξεκινάει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων
Ταεκβοντό: Με 20 αθλητές ξεκινάει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων
Ιστιοπλοΐα: Αριθμοί ρεκόρ στην «34η Athens International Sailing Week»
Ιστιοπλοΐα: Αριθμοί ρεκόρ στην «34η Athens International Sailing Week»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved