Γκέκος: «Να αισθανόμαστε καλά από την άμυνα»

Γκέκος: «Να αισθανόμαστε καλά από την άμυνα»

Ο Κολοσσός συνεχίζει με... φόρα τη φετινή χρονιά και έχει δύο νίκες. Ο προπονητής της ομάδας, Μηνάς Γκέκος, μίλησε στο Sepk.gr για τη νέα φιλοσοφία, τα καλά και τα κακά μιας νησιωτικής ομάδας και θέτει τον μακροπρόθεσμο στόχο του.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε με δηλώσεις του: «Ο Κολοσσός είναι μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και νέα φιλοσοφία σε σχέση με πέρσι. Ρίχνουμε το βάρος στην άμυνα και μέσα από αυτή θέλουμε να αισθανόμαστε καλά στα παιχνίδια. Αυτό προσπαθούμε και σίγουρα θέλουμε χρόνο για να το πετύχουμε».

Για τις δύο νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του μέχρι στιγμής: «Οι δύο νίκες δεν σημαίνουν τίποτα. Ήταν σημαντικά αποτελέσματα, αλλά συνεχίζουμε το ίδιο σοβαρά στα επόμενα παιχνίδια, γιατί για μας δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός. Αυτό είναι το σκεπτικό μας».

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, που έχει παίκτες που παίζουν καλά το pick-n-roll. Θέλει μεγάλη προσοχή. Η προετοιμασία για το παιχνίδι κυλάει καλά και θα είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε ο προπονητής του Κολοσσού για το ματς με τον Πανελευσιανιακό».

Αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητας μια νησιωτικής ομάδας υπογράμμισε: «Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Έχουμε ένα μικρό, αλλά πολύ ωραίο γήπεδο, που έχει μέσα τα βάρη και το φυσιοθεραπευτήριο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μετακινήσεις, που ούτως ή άλλως θεωρούνται αστείες για όσους έχουν ζήσει στην Αθήνα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους: την προπόνηση. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν ομάδες για φιλικά παιχνίδια και το κόστος των μετακινήσεων είναι απαγορευτικό τη σημερινή εποχή».

Τέλος μίλησε και για τον μακροπρόθεσμο στόχο του Κολοσσού: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι νωρίς για να πούμε συγκεκριμένα πράγματα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και το που θα τερματίσουμε, θα το γνωρίζουμε στο τέλος».Σεισμός στην Τουρκία: Το σχέδιο των επίλεκτων εθελοντών για επιζώντες και βοήθεια στα συντρίμμια
Σεισμός στην Τουρκία: Το σχέδιο των επίλεκτων εθελοντών για επιζώντες και βοήθεια στα συντρίμμια
Περιστέρι: Ανακοίνωσε επίσημα τον Κόλεμαν
Περιστέρι: Ανακοίνωσε επίσημα τον Κόλεμαν
Ολυμπιακός: Ανατροπή με Χουάνγκ, δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες
Ολυμπιακός: Ανατροπή με Χουάνγκ, δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες
Τζέιμς: «Ποτέ δεν είχα ως στόχο το ρεκόρ»
Τζέιμς: «Ποτέ δεν είχα ως στόχο το ρεκόρ»