Ολυμπιακός: Επιστροφή και συμπεράσματα

Ολυμπιακός: Επιστροφή και συμπεράσματα

Με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα στο τουρνουά της Νυρεμβέργης επιστρέφει σήμερα (24/09) στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε τη δυνατότητα στη βαυαρική πρωτεύουσα, κόντρα σε αντιπάλους όπως η Μπάμπεργκ, η Κίμκι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, να τσεκάρει αδυναμίες και κενά που θα πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθούν στη συνέχεια της προετοιμασίας. Ο 47χρονος τεχνικός δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (22/09) με αντίπαλο τους Ρώσους όσο και από τη μέτρια εικόνα της ομάδας του στη χθεσινή (23/09) ήττα από τους Ισραηλινούς. Πλέον, καλείται μέσα από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν στο ΣΕΦ να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες, ώστε ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί πανέτοιμος στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

Οι «ερυθρόλευκοι», αφού γεμίσουν τις… μπαταρίες τους, θα επιστρέψουν στο παρκέ αύριο (25/09). Το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή (28/09) στο φαληρικό στάδιο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η αποστολή θα αναχωρήσει ξανά, αυτή τη φορά με προορισμό τη Ρωσία, προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά «Γκομέλσκι Καπ» το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου στη Μόσχα.



«Ο Λιβάι είναι μια ακριβή και άχρηστη μεταγραφή»
«Ο Λιβάι είναι μια ακριβή και άχρηστη μεταγραφή»
Super League, Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός: Αυλαία στις Σέρρες με «μάχη» παραμονής
Super League, Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός: Αυλαία στις Σέρρες με «μάχη» παραμονής
Μακάμπι Τ.Α.: Στα ραντάρ της ο Σίλβα
Μακάμπι Τ.Α.: Στα ραντάρ της ο Σίλβα
Η Καραμολέγκος Επίσημος Χορηγός της Eurohoops Academy
Η Καραμολέγκος Επίσημος Χορηγός της Eurohoops Academy
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved