Νέος χορηγός στον ΠΑΟΚ

Νέος χορηγός στον ΠΑΟΚ

Ακόμα μία εταιρία προστέθηκε, με την ιδιότητα του προμηθευτή, στο χορηγικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τη «SpreeCo», η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή τροφίμων, ποτών και ροφημάτων κάθε είδους και τύπου με σπιρουλίνα, χλωρέλλα ή και ιπποφαές και, μεταξύ άλλων, θα προμηθεύει τους Θεσσαλονικείς με το ανθρακούχο τονικό αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη με πορτοκάλι και ιπποφαές «Spreeade 0%».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τη SpreeCo, μια ελληνική και μάλιστα με βάση τη Βόρεια Ελλάδα εταιρία, η οποία θα συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ως προμηθευτής.

Προφίλ εταιρίας: Η SpreeCo είναι μια ελληνική, βορειοελλαδίτικη επιχείρηση, που επενδύει στο χώρο της καινοτομίας τροφίμων, παράγοντας πολυβιταμινούχα (50-190 βιταμίνες) βιολειτουργικά τρόφιμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών, κατέχει δε, σειρά πατεντών, για την παραγωγή τροφίμων, ποτών και ροφημάτων κάθε είδους και τύπου με σπιρουλίνα, χλωρέλλα ή και ιπποφαές. Το slogan της SpreeCo είναι «Smart Food, για καθημερινούς ανθρώπους» και δηλώνει με τον πιο σύντομο και περιεκτικό τρόπο την κατηγορία (Smart Foods) στην οποία ανήκει η επιχείρηση, σύμφωνα με την Επιτροπή Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα βιολειτουργικά προϊόντα της SpreeCo είναι όμοια σε εμφάνιση με τα συνήθη τρόφιμα, τα οποία καταναλώνονται ως μέρος της συνήθους διατροφής, αλλά πέραν της βασικής διατροφικής τους χρησιμότητας βοηθούν τη φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Ενδεικτικά τα προϊόντα της SpreeCo είναι: ροφήματα καφέ με σπιρουλίνα (ελληνικός, φίλτρου, εσπρέσο, φραπέ), ροφήματα κακάο με χλωρέλλα, κριτσίνια με χλωρέλλα, μπισκότα βουτύρου με ιπποφαές και φυσικά το Spreeade 0%, το ανθρακούχο τονικό αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη με πορτοκάλι και ιπποφαές, που θα βοηθά και θα ενισχύει τους παίκτες της ομάδας μας».



12ο Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas: Όλοι για τις γυναίκες!
12ο Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas: Όλοι για τις γυναίκες!
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ πάει για διπλό «χτύπημα» με Ουίνστον και Μέικον
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ πάει για διπλό «χτύπημα» με Ουίνστον και Μέικον
Βιτόρια: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα»
Βιτόρια: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα»
BCL: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
BCL: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved