Ίβκοβιτς: «Φέραμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο»

Ίβκοβιτς: «Φέραμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο»

Το μεγαλύτερο κέρδος του φετινού μπασκετικού Ολυμπιακού, είναι πως επέστρεψε ο κόσμος του στο γήπεδο, τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο «σοφός» του Ολυμπιακού και της εθνικής Σερβίας, μίλησε στη σερβική «Zurnal», για το Final 4 της Ευρωλίγκας, για την κόντρα με τον Παναθηναϊκό και για την εθνική ομάδα της χώρας του:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ίβκοβιτς:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Πάνω από τους μισούς Έλληνες μάς υποστηρίζουν, αν και πριν την έναρξη της περιόδου σχεδόν κανείς δεν πόνταρε για εμάς. Τότε, κάτι… παράξενο συνέβη, αλλάξαμε παίκτες και παίζαμε μπροστά σε άδειες εξέδρες, σχεδόν χωρίς οπαδούς. Παρόλα αυτά, η νέα ομάδα, βασισμένη σε Έλληνες παίκτες, κατάφερε να επαναφέρει τους οπαδούς στο γήπεδο. Τώρα υπάρχει ευφορία, πολλοί οπαδοί έκλαψαν από χαρά για εμάς. Αυτή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας. Οι οπαδοί είναι ο έκτος παίκτης μας», ανέφερε ο «Ντούντα».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για την προετοιμασία ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας, απάντησε: «Δεν πρόκειται να υποκύψουμε στην πίεση. Μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο βελτιωμένοι. Δεν έχουμε κρατήσει κανέναν παίκτη από την ομάδα που είχαμε πριν δύο χρόνια στο Παρίσι»!

Αναφερόμενος στον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό, αλλά και στον κουμπάρο του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον βασικό κορμό της ομάδας. Το παιχνίδι του είναι βασισμένο στον Διαμαντίδη. Ήθελα να πάει ο Παναθηναϊκός στο Final 4. Βέβαια, η κόντρα και το πάθος μεταξύ των οπαδών είναι κάτι απίστευτο. Μιλήσαμε για αυτό. Είναι ευχή δική μου και του Ζέλικο να μην γίνει τίποτα μεταξύ των οπαδών στην Κωνσταντινούπολη»!

Καταλήγοντας, δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα για το μέλλον του στην εθνική Σερβίας: «Ήδη έχουμε κάνει κάποια σχέδια για την ομάδα μαζί με τον Μποντιρόγκα».



Καταγγελία Παναθηναϊκού σε ΕΣΑΚΕ για Μπαρτζώκα και Φουρνιέ
Καταγγελία Παναθηναϊκού σε ΕΣΑΚΕ για Μπαρτζώκα και Φουρνιέ
Πελεγκρίνι: «Περίεργο το πρώτο ματς, χάσαμε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι»
Πελεγκρίνι: «Περίεργο το πρώτο ματς, χάσαμε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι»
Κόπα Άφρικα: Αντιδράσεις στη Σενεγάλη - «Το τρόπαιο δεν θα φύγει από τη χώρα»
Κόπα Άφρικα: Αντιδράσεις στη Σενεγάλη - «Το τρόπαιο δεν θα φύγει από τη χώρα»
Φορτούνης: «Πάντα προτεραιότητα για μένα ο Ολυμπιακός»
Φορτούνης: «Πάντα προτεραιότητα για μένα ο Ολυμπιακός»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved