Πρίντεζης: «Να τελειοποιήσουμε το ευρωπαϊκό µας όνειρο»

Πρίντεζης: «Να τελειοποιήσουμε το ευρωπαϊκό µας όνειρο»

Στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό απέδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Φέτος είμαστε µια παρέα! Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, µε τα παιδιά μαζευόμαστε και εκτός γηπέδου, γενικά είμαστε µια ομάδα που δεν δίνει δικαιώματα σε κανέναν και αυτό πιστεύω ότι µας έχει βοηθήσει πολύ να κάνουμε µια καλή σεζόν», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Goal» ο Γιώργος Πρίντεζης και συνέχισε:

«Το Final 4 αποτελεί πρόκληση για όλους µας. Κάθε χρόνο υπάρχει µια οµάδα που είναι αουτσάιντερ, αλλά στο τέλος καταφέρνει να φτάσει µέχρι την τελική φάση. Γιατί όχι και ο Ολυµπιακός; Κακά τα ψέµατα, οι πιθανότητες δεν ήταν πολλές στο ξεκίνηµα της χρονιάς, αλλά εµείς οι παίκτες πιστεύαµε ότι µπορούσαµε και ότι είχαµε τη δυνατότητα να κάνουµε κάτι καλό. Δεν κοιτάξαµε ποτέ το τέλος. Παρά µόνο να γίνουµε καλύτεροι στο επόµενο παιχνίδι».

Αναφορικά με τα παιχνίδια με τη Σιένα ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε: «Δεν είμαστε ούτε το φαβορί αλλά ούτε και το αουτσάιντερ. Η Σιένα υπερτερεί σε πείρα, αλλά θεωρώ σωστό να ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία που είχαμε μέχρι τώρα. Να προχωράμε ήρεμα και να κερδίζουμε εμπειρίες. Πρώτος στόχος, να παίξουμε δύο παιχνίδια χωρίς άγχος στην Ιταλία. Από εκεί και πέρα, να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final 4 και να τελειοποιήσουμε το ευρωπαϊκό µας όνειρο».

Ενώ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα µε τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Πάνω από όλα να είμαστε υγιείς! Είναι ματς χωρίς άγχος και αυτό. Θέλουμε το Κύπελλο και θεωρώ ότι θα είναι τεράστια επιτυχία, μεγαλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές, αν το κατακτήσουμε και φέτος. Και αυτό διότι έχουμε µια ομάδα από νέα παιδιά, που «χτίζεται» τώρα, µε σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον».

Στη συνέχεια, ο Πρίντεζης μίλησε για τους Λο και Ντόρσεϊ, οι οποίοι ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην ομάδα: «Και τα δύο παιδιά έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα. Εδεσαν αµέσως µε την οµάδα! Είχαµε αρχίσει να δουλεύουµε όλοι. Κυριολεκτικά όλοι. Πίστευα ότι κάποια στιγµή θα παρουσιάσουµε και το καλό µας πρόσωπο. Είναι δύο παίκτες που δεν κάνουν την οµάδα άνω κάτω και προσφέρουν στο σύνολο. Ειδικά ο Λο µπορεί να κάνει πολύ περισσότερα, αλλά προσαρµόστηκε αµέσως στον ρόλο που του έδωσε ο κόουτς και είναι προς τιµήν του».

Για τον Βασίλη Σπανούλη, υποστήριξε: «Ο Μπίλι είναι πραγµατικός ηγέτης! Καλό παιδί, καλός φίλος και άνθρωπος που βάζει πάνω από όλα την οµάδα. Και φέτος έχει δώσει πάρα πολλά. Βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο όχι επειδή σηµειώνει πόντους, αλλά επειδή δεν είναι εγωιστής. Δίνει την µπάλα βάζοντας όλους τους παίκτες µέσα στο παιχνίδι».

Τέλος, για τους Ίβκοβιτς και Αγγέλου, είπε: «Νιώθω πολύ καλά! Δούλεψα το καλοκαίρι, ενώ προετοίµασα τον εαυτό µου τόσο σωµατικά όσο και ψυχολογικά. Οι προπονητές κύριοι Ιβκοβιτς και Αγγέλου µε πίστεψαν και µου έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυµπιακό. Φέτος µε βοηθάει και εµένα η οµάδα να δείξω τι µπορώ να προσφέρω. Υπάρχουν και πιο σηµαντικά παιχνίδια στη συνέχεια. Μην ξεχνάµε ότι η απόσταση µεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας είναι πολύ μικρή».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved