Η κατάθεση ψυχής του Περπέρογλου…

Η κατάθεση ψυχής του Περπέρογλου…

Ο άσος του Παναθηναϊκού μιλάει στην Πράσινη και τον Δημήτρη Κοντό για την περιπέτεια της υγείας του που ξεπέρασε και συγκλονίζει δηλώνοντας: «Είμαι ευγνώμων που μπορώ να δω την κόρη μου να μεγαλώνει»…

Η περιπέτεια της υγείας του Στράτου Περπέρογλου και η εξάμηνη απουσία του από τα γήπεδα, αποτελούν πλέον παρελθόν. Στη συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Η Πράσινη», τη χαρακτηρίζει ως τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του και μιλάει γι’ αυτή στον Δημήτρη Κοντό.

Μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής…

Στράτο, δεν είναι εύκολο ούτε να διατυπωθεί η ερώτηση… Τι ήταν αυτό το εξάμηνο που πέρασες;
«Ήταν χωρίς αμφιβολία η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου, η πιο δύσκολη περίοδος. Μου έχει μάθει πολλά πράγματα αυτό το πεντάμηνο-εξάμηνο. Εύχομαι τις μέρες που πλησιάζουν να πάνε όλα καλά, να καταφέρω να γυρίσω και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου».

Πώς το βίωσες; Έχουμε συνηθίσει ν’ ακούμε για αθλητικές κακώσεις και τραυματισμούς που προέρχονται από το άθλημα, όχι κάτι ανάλογο.
«Στην αρχή δεν είχα καταλάβει την έκταση της σοβαρότητάς του. Μου είχαν πει, όταν είχα κάνει τις εξετάσεις, πως είναι θρόμβωση και δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω. Μου είπαν «σε κανένα μήνα θα είσαι εντάξει», και μετά αποδείχτηκε πως είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα απ’ ό,τι είχα φανταστεί».

Θεωρείς τον εαυτό σου κατά κάποιο τρόπο τυχερό μέσα στην ατυχία σου;
«Ευχαριστώ τον Θεό που το βρήκα, ήταν μόνο αυτό και μου κόστισε κάποιους μήνες από το μπάσκετ και όχι τίποτε άλλο. Δόξα τω Θεώ, προσπαθώ να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων, γιατί υπάρχει θετική πλευρά σε μια τέτοια κατάσταση».

Πώς αντιμετωπίζεις και αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ;
«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πολλοί λένε πως τα παιδιά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν τα έχει αγγίξει αυτό. Ίσως κατά κάποιο τρόπο να είναι και αλήθεια. Είναι Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Από εκεί και πέρα, αυτή η κατάσταση μας επηρεάζει όλους. Μπορεί να μην έχουμε όλοι δουλειά στο μέλλον, σε κάποια χρόνια, είναι ζωτικής σημασίας να γίνει δυνατό το Πρωτάθλημα, να βρουν οι ομάδες χρήματα, να γίνουν και πάλι ανταγωνιστικές και να έχουμε δουλειά στο μέλλον».

Ποια είναι η αίσθησή σου για τη φετινή Euroleague, ποιες ομάδες ξεχωρίζουν;
«Η ΤΣΣΚΑ έχει δυναμώσει αισθητά και αυτό φαίνεται, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο. Εμείς θα είμαστε ένα ερωτηματικό για το πώς θα βρεθούμε στα κρίσιμα σημεία, την περίοδο που πρέπει. Πάνω-κάτω αυτές οι ομάδες είναι τα φαβορί... Υπάρχουν όμως και άλλες που μπορεί να κάνουν την έκπληξη και να φτάσουν ψηλά».

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Στράτου Περπέρογλου μπορείτε να τη διαβάσετε στην εφημερίδα «Η Πράσινη».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved