Παναθηναϊκός: 1.133 μέρες μετά! (videos)

Παναθηναϊκός: 1.133 μέρες μετά! (videos)

Απ’ τις 12 Δεκεμβρίου 2014 είχε να σκοράρει ακραίο μπακ του Παναθηναϊκού σε κανονική ροή αγώνα!

Το εξαιρετικό γκολ του Ματίας Γιόχανσον (έκανε το 2-0 στο ματς με την Κέρκυρα) ήταν κάτι σπάνιο για τον Παναθηναϊκό. Όχι επειδή οι «πράσινοι» σκοράρουν δύσκολα φέτος, αλλά επειδή είχαν… ξεχάσει τι θα πει να σκοράρει ακραίο μπακ! Ειδικά σε κανονική ροή αγώνα (δηλαδή όχι μετά από κάποια στημένη φάση που τα μπακ μπορεί να προωθούνται) πρέπει να πάμε κάποια χρόνια πίσω για να βρούμε ποιος ήταν ο ακραίος οπισθοφύλακας που είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Συγκεκριμένα πρέπει να φτάσουμε στον Δεκέμβριο του 2014. Στις 12 εκείνου του μήνα, δηλαδή 1.133 μέρες πίσω! Ή 3 χρόνια και κάτι… λίγα αν προτιμάτε. Τότε ο Παναθηναϊκός έπαιζε και πάλι με την Κέρκυρα! Και πάλι στην Λεωφόρο. Για την 16η αγωνιστική της Superleague 2014-15. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 και τότε ο Διαμαντής Χουχούμης (αριστερό μπακ) με εκπληκτικό σουτ λίγο πριν το τέλος του ματς, είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ. Με το δεξί πόδι μάλιστα!

Ο Γιόχανσον βέβαια είναι δεξιό μπακ. Από την συγκεκριμένη θέση η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πήρε γκολ (σε οποιαδήποτε διοργάνωση) ήταν λίγο καιρό μετά το τέρμα του Χουχούμη. Έχοντας βγάλει την προϋπόθεση για την κανονική ροή αγώνα το αναφέρουμε φυσικά. Ήταν την 1η Φεβρουαρίου 2015, στην 21η αγωνιστική του 2014-15. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πλατανιά και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μετά από φάση διαρκείας που ακολούθησε εκτέλεση κόρνερ του «τριφυλλιού», σκόραρε το δεύτερο τέρμα των «πράσινων».

Αν ψάχνει κανείς τώρα το πότε ήταν η τελευταία φορά που σκόραρε μπακ του Παναθηναϊκού (χωρίς περιορισμό για τον τρόπο που το πέτυχε), μη νομίζετε πως έγινε και… χθες. Πρέπει να φτάσουμε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, στο ξεκίνημα της περιόδου 2015-16. Σε μια αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Superleague. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-0 του Λεβαδειακού στην Λεωφόρο και ο Νάνο με φάουλ ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ. Ο Ισπανός ήταν άκρως αξιόπιστος σε σκοράρισμα και ασίστ. Κάτι που έχασε ο Παναθηναϊκός όταν έφυγε κι αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως από τότε, σχεδόν 2,5 σεζόν δηλαδή, δεν έχει σκοράρει κανείς μπακ των «πράσινων»!



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved