Τα  κορυφαία αδέλφια της μπάλας (photos)

Τα κορυφαία αδέλφια της μπάλας (photos)

Τους ενώνει το ίδιο αίμα αλλά και το δημοφιλέστερο των σπορ. Είναι τα αδέλφια που άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο επιτυχημένη έκαναν, και ουκ ολίγοι αυτών συνεχίζουν να κάνουν, καριέρα στο ποδόσφαιρο στη διαδρομή των τελευταίων έξι δεκαετιών.

Ορισμένοι  από αυτούς υπήρξαν μάλιστα  για μεγάλο χρονικό διάστημα συμπαίκτες  σε σωματειακό επίπεδο αλλά και την εθνική ομάδα της χώρας τους, δύο  από τους οποίους μάλιστα ευτύχησαν να σηκώσουν μαζί το άγιο δισκοπότηρο της μπάλας, Παγκόσμιο Κύπελλο.  Άλλοι πάλι έγιναν διεθνείς με διαφορετικές εθνικές ομάδες. Και φυσικά ουκ ολίγες φορές και οι μεν και οι δε διατέλεσαν αντίπαλοι εντός αγωνιστικών χώρων.
Το Onsports  θυμίζει στους αναγνώστες του ορισμένα από τα πιο γνωστά αδέλφια στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

76
1.   Μπόμπι και Τζάκι Τσάρλτον
Ο ένας εξ των δύο, ο μεγάλος σερ πλέον Μπόμπι Τσάρλτον δεν είναι απλά μέχρι και σήμερα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έβγαλε ποτέ το Νησί και μύθος όχι μόνον του αγγλικού αλλά και του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου. Μαζί με τον λιγότερο σπουδαίο ποδοσφαιρικά κεντρικό αμυντικό αδελφό του Τζάκι μέλους της μεγάλης Λιντς στα τέλη της δεκαετίας του 60 και τις αρχές του 70 υπήρξαν συμπαίκτες στα «τρία λιοντάρια» στη μοναδική ως σήμερα αγγλική παγκόσμια επιτυχία, στο επί πατρίου εδάφους Παγκόσμιο Κύπελλο το 1966.

Socrates-Rai
2.   Σόκρατες και Ραΐ
Ο πρώτος ήταν ένας πραγματικός γίγαντας όχι μόνον μέσα στα γήπεδα αλλά και εκτός αυτών. Ένας πραγματικός αρτίστας του ποδοσφαίρου αλλά και κοινωνικά και πολιτικά ευαισθητοποιημένο άτομο. Και μάλιστα γιατρός. Μέλος μιάς μεγάλης φουρνιάς του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου που δεν είχε την ευτυχία αλλά κατά γενικότερη ομολογία αναμφίβολα άξιζε, να κατακτήσει το Μουντιάλ (το 1982 κύρια αλλά και το 1986). Κατόρθωμα που είχε αντίθετα ο λιγότερο σπουδαίος ποδοσφαιρικά και όχι μόνον μικρότερος του αδελφός Ραΐ που ήταν πρωταθλητής κόσμου το 1994 στα γήπεδα των ΗΠΑ.

65


3.Μίκαελ και Μπράιν Λάουντρουπ
Δύο από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών για τη Δανία. Δύο από τους σπουδαίους επιθετικούς που έχει αναδείξει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα τέλη του προηγούμενου αιώνα με καριέρα σε ορισμένους από τους σημαντικότερους συλλόγους της «Γηραιάς Ηπερίου» (Μπάγερν, Μίλαν, Φιορεντίνα, Ρέιντζερς,  Τσέλσι και Άγιαξ ο μεγαλύτερος εξ αυτών  Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους , Λάτσιο και Άγιαξ ο μικρός).

Ronald-de-Boer-Frank-de-Boer
4.   Ρόναλντ και Φρανκ ντε Μπουρ
Τα δίδυμα αδέλφια που βγήκαν από τη μεγάλη του Άγιαξ σχολή έκαναν στη συνέχεια κοινή καριέρα και στις Μπαρτσελόνα και Ρέιντζερς  κατέκτησαν πάμπολλους τίτλους ενώ υπήρξαν φυσικά και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της χώρας τους στη δεκαετία του 90.

Giuseppe-Franco-Baresi


5.   Φρανκο και Τζιουζέπε Μπαρέζι
Ο πρώτος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς κεντρικούς αμυντικούς όλων των εποχών, εμβληματική μορφή της Μίλαν ενώ ο  2ος δεν ήταν ανάλογης ποδοσφαιρικής εμβέλειας αλλά επί χρόνια ήταν βασικός στην συμπολίτισσα Ίντερ με την οποία κατέκτησε επίσης τίτλους ενώ αμφότεροι διατέλεσαν διεθνείς με την εθνική Ιταλίας.

3232
6.   Τζον και Μελ Τσάρλς
Ο πρώτος υπήρξε ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών για την Ουαλία (ανώτερος από τους Ίαν Ρας, Ράιαν Γκιγκς και Γκάρεθ Μπεϊλ), ένας πραγματικός αστέρας με λαμπρή καριέρα τόσο στη Λιντς όσο και τη Γιουβέντους στην οποία μέχρι σήμερα λατρεύεται. Υπήρξε συμπαίκτης του  άσου της Άρσεναλ (μεταξύ άλλων αδελφού του) στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους.

Paulo-Cannavaro-and-Fabio-
7.   Φάμπιο και Πάολο Καναβάρο
Ο ένας είναι ο πιο πρόσφατο καπιτάνο της Ιταλίας που σήκωσε το Μλουντιάλ (2006) , μία εμβληματική μορφή στην καρδιά της άμυνας των Πάρμα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης ενώ ο επίσης μπακ αδελφός του δεν έχει να επιδείξει ανάλογες περγαμηνές με καριέρα επί χρόνια στη Νάπολι.

Bpt0AodIUAEYmU2
8.   Ρενέ και Βίλι Φαν ντερ Κέρκοφ
Δύο σπουδαίοι μέσοι που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τις ομάδες των Τβέντε και Αϊντχόφεν και κύρια της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας που έφθασε στην πηγή για να κατακτήσει το Μουντιάλ τόσο το 1974 όσο και το 1978 αλλά αμφότερες τις περιπτώσεις δεν ήπιε νερό. Με τους μεγάλους άσους να αγωνίζονται στον τελικό κόντρα στην Αργεντινή στη 2η περίπτωση όταν οι «οράνιε» ηττήθηκαν στην παράταση από την οικοδέσποινα.

77
9.   Ρόναλντ και Έρβιν Κούμαν
Ο πρώτος ήταν ένας σπουδαίος αμυντικός με τεράστια καριέρα και επιτυχίες στις Αϊντχόφεν και Μπαρτσελόνα ενώ ο αδελφός του με τον οποίο μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του Euro 1988επίσης φόρεσε επί πολλά χρόνια τη φανέλα της πρώτης αλλά αναμφίβολα δεν είχε την κλάση του Ρόναλντ.

8880
10.    Τζάκι και Ντάνι Μπλαντσφλάουερ

Οι σπουδαίοι αυτοί Βορειοϊρλανδοί άσοι της δεκαετίας του 50 με κοινή καριέρα στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους με τον πρώτο να αναγκάζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά από σοβαρό τραυματισμό στην τραγωδία του Μονάχου το 1958 που  ξεκλήρισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ο αδελφός του και συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της πατρίδας του έκανε μεγάλη καριέρα στην Τότεναμ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 1960-61.

Filippo-Simone-Inzaghi
11.   Φιλίπο και Σιμόνε Ινζάγκι
Αν και αγωνίζονταν στην ίδια θέση (σέντερ φορ) ουδεμία σχέση είχαν ως ποδοσφαιρική αξία. Με τον «Πίπο» να είναι ο τελευταίος μεγάλος Ιταλός γκολτζής με σπουδαίο καριέρα στις Μίλαν και Γιουβέντους και την εθνική ομάδα της πατρίδας του (παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006) ενώ ο μικρότερος του αδελφός δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει πλην της καριέρας στη Λάτσιο.

Kevin-Prince-Boateng-Kevin-Prince-Boateng
12.   Ζερόμ και  Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ
Οι άλλο-διεθνείς αδελφοί με τον Κέβιν Πρινς να επιλέξει την Γκάνα και τον πρώτο τη Γερμανία για τη φανέλα με το εθνόσημο που φορούν στην καριέρα τους. Η μοίρα τους ήθελε αντιπάλους στα τελικά του Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία με τον  Ζερόμ να δικαιώνεται πανηγυρικά καθώς έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής με την «νάσιοναλμανσαφτ». Και παράλληλα είναι πιο επιτυχημένος και σε σωματειακό επίπεδο καθώς φοράει τη φανέλα της πανίσχυρης Μπάγερν ενώ από την πλευρά του ο αδελφός του έχει φορέσει εκείνες των Ντόρτμουντ και Τότεναμ και πιο πρόσφατα αυτή της Μίλαν.

HossamHassan34IbrahimNeuchatel
13.   Χοσάμ και Ιμπραΐμ Χασάν
Ο πρώτος είναι με 169 παρουσίες ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική Αιγύπτου ενώ ο αδελφός του με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες τόσο στις Αλ Αχλί όσο και τις Ζαμαλέκ και ΠΑΟΚ φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 125 φορές και μαζί κατέκτησαν 13 πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα.

33990  3399
14.    Γκέρι και Άρνολντ Μιούρεν
Αμφότεροι υπήρξαν παίκτες του μεγάλου Άγιαξ  με τον πρώτο εκείνης των αρχών της δεκαετίας του 70 που κατέκτησε τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών και πάμπολλους εθνικούς τίτλους,  ενώ παράλληλα διατέλεσαν διεθνείς με την  Ολλανδία. Ο 2ος έκανε επίσης επιτυχημένη καριέρα στην Ίπσουϊτς με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη δεκαετία του 80. 

55 444
15.   Καρλ Χάιντζ και Μίκαελ Ρουμενίγκε
Ο πρώτος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών για τη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου και νυν πρόεδρος της ο μικρότερος του αδελφός ναι μεν έκανε και αυτός καριέρα στους Βαυαρούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να πλησιάσει το μεγαλείο του αδελφού του  με τον οποίο συνυπήρξαν στην ομάδα του Μονάχου τη δεκαετία του 80. 

43533
16.   Γκάρι και Φιλ Νέβιλ
Επί χρόνια συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εθνική Αγγλίας ήταν μέλη πάμπολλων επιτυχιών με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» στα τέλη της δεκαετίας του 90 και τις αρχές της νέας χιλιετίας.

ravelli 1207391553 7072341

17.  Τόμας και Αντρέας Ραβέλι
Ο πρώτος είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών για την εθνική Σουηδίας κάτω από τα δοκάρια της οποίας κάθισε 142 φορές ενώ με τη φανέλα των Έστερ και Γκέτενμποργκ κατέκτησε εννιά πρωταθλήματα και ένα κύπελλο στην πατρίδα του ενώ ο αδελφός του με 101 συμμετοχές λιγότερο στην εθνική έχει τρία πρωταθλήματα στη συλλογή του επίσης στη δεκαετία του 90.

Rio-Ferdinand-L-and-Anton-Ferdinand

18.  Ρίο και Άντον Φέρντιναντ
Μεγάλη καριέρα για τον μεγαλύτερο των δύο Άγγλων αδελφών με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ διατέλεσε επί χρόνια διεθνής ενώ ο μικρός των Φέρντιναντ ούτε τη διεθνή του παρουσία έχει να επιδείξει  ούτε και κάτι το ιδιαίτερο με τις φανέλες των Γουέστ Χαμ , Σάντερλαντ , ΚΠΡ και Μπούρσασπορ.

Hamit-Altintop-Halil-Altintop
19.  Χαμίτ και Χαλίλ Αλτιντόπ
Οι  γεννημένοι στη Γερμανία Τούρκοι διεθνείς έκαναν αμφότεροι αξιόλογη καριέρα στη γενέτειρα τους χώρα με αναμφίβολα  καλύτερη εκείνη του πρώτου που πέραν των Σάλκε  και Μπάγερν φόρεσε και τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης και Γαλατασαράι.

Gabriel-Diego-Milito
20.   Ντιέγκο και Γκαμπριέλ Μιλίτο
Οι δύο διεθνείς Αργεντινοί άσοι τα πήγαν πολύ καλά στην ευρωπαϊκή τους καριέρα  καθώς ο μεν επιθετικός πρώτος στο αποκορύφωμα της  κατέκτησε το Champions league το 2010 με την Ίντερ ενώ ο κεντρικός αμυντικός αδελφός του μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη Σαραγόσα φόρεσε και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όπου κατέκτησε  δις τον σημαντικότερο σωματειακό τίτλο , ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και τρία πρωταθλήματα Ισπανίας.

Yaya-Toure-Kolo-Toure
21.   Κόλο και Γιάγια Τουρέ
Αναμφίβολα ο 2ος  και μικρότερος των δύο Τουρέ (υπήρξε και ένας 3ος ακόμα πιο μικρός ο τραγικός Ιμπραΐμ που έφυγε από τη ζωή στα 27 του μόλις χρόνια πέρυσι το καλοκαίρι μετά από μία όχι αξιόλογη καριέρα σε ασιατικές και αφρικανικές ομάδες κυρίως ) είναι μακράν όχι απλά ο πιο επιτυχημένος και καλύτερος ανάμεσα τους αλλά και ο κορυφαίος Αφρικανός των τελευταίων τεσσάρων ετών. Με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να αγωνίζεται εδώ και λίγα χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του μετά από επιτυχημένη καριέρα στην άρσεναλ πλέον φοράει τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Eden-Thorgan-Hazard
22. Εντέν και Θογκάν Αζάρ


Ο μεγαλύτερος των διεθνών Βέλγων άσων είναι προς το παρόν τουλάχιστον ο καλύτερος εξ αυτών με σπουδαία καριέρα στην Αγγλία με την Τσέλσι ενώ και ο μικρός αδελφός του που τον ακολούθησε στους Λονδρέζους αλλά έχει δοθεί δανεικός στη Ζούλτε Βάρεγκεμ να  φιλοδοξεί να ακολουθήσει σ’ ανάλογο μήκος κύματος.

Sven-Bender-Lars-Bender
22.Λαρς και Σβεν Μπέντερ
Γερμανοί διεθνείς αμφότεροι με τον  2ο να είναι πιο επιτυχημένος σε σωματειακό επίπεδο καθώς κατέκτησε δις τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα με την Ντόρτμουντ ενώ ο πρώτος  που φόρεσε τη φανέλα της Λεβερκούζεν έχει περισσότερες διεθνείς παρουσίες με την εθνική ομάδα.

5831115 20131024075528
23.   Μποναβεντούρ και Σαλομόν Καλού
Ο κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερος πρώτος φόρεσε επίσης τόσο τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του όσο και της Φέγενορντ αλλά ουδέποτε αγωνίστηκε σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ή πρωτάθλημα όπως ο δεύτερος που έχει να επιδείξει αντίθετα καριέρα τόσο στη Τσέλσι όσο και πρόσφατα στη Χέρτα.

Rafael-Da-Silva-L-and-Fabio-Da-Silva
24.   Φάμπιο και Ράφαελ ντα Σίλβα
Οι νεαροί Βραζιλιάνοι διεθνείς δίδυμοι πλάγιοι μπακ αμφότεροι ευτύχησαν να φορέσουν τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον πρώτο να έχει παραχωρηθεί δανεικός στη ΚΠΡ.

Aleksei-Berezutskiy-and-Vasili-Berezutskiy
24. Αλεξέι και Βασίλι Μπερεζούτσκι
Οι Ρώσοι επίσης δίδυμοι διεθνείς ξεκίνησαν μεν την καριέρα τους σε διαφορετικά σωματεία αλλά τελικά έσμιξαν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ επί χρόνια διατέλεσαν συμπαίκτες και στην εθνική ομάδα της χώρας τους.

43334
25.   Μπράιαν και Γκάρι Ρόμπσον
Αμφότεροι φόρεσαν τη φανέλα της Μπρόμγουϊτς αλλά ουδεμία σχέση είχαν οι καριέρες τους με τον μεγαλύτερο των δύο πρώτο να είναι ένας από τους κορυφαίους Άγγλους χαφ όλων των εποχών και επί χρόνια κάπτεν τόσο της εθνικής Αγγλίας όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

889
26.   Ντέιβιντ και Πιρς Ο’ Λίρι
Ο πρώτος ήταν ασφαλώς ο καλύτερος των δύο διεθνών Ιρλανδών κεντρικών αμυντικών με σπουδαία καριέρα στην Άρσεναλ. Ο νεότερος του αδελφός  που αγωνιζόταν επίσης στην καρδιά της άμυνας έκανε 4ετία θητεία στη Σέλτικ αλλά σίγουρα δεν είχε την κλάση του μεγάλου του αδελφού.

34434334
27.  Μπράιαν και Τζίμι Γκρίνοφ
Συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στατέλη της δεκαετίας του 70 με τον μεγαλύτερο των δύο τελευταίο να πετυχαίνει το …τυχερό γκολ χάρη στο οποίο η ομάδα τους νίκησε τη Λίβερπουλ στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας το 1977 στον οποίο αμφότεροι έδωσαν το «παρών» με τους «κόκκινους διαβόλους».

566565
28.   Άλαν και Ρον Χάρις
Αγωνίστηκαν μαζί στην Τσέλσι στα μέσα της δεκαετίας του 60 με τον 2ο που είχε το παρατσούκλι το «κλαδευτήρι» να φοράει τη φανέλα της επί 19 χρόνια (1961-1980) και να έχει συνδέσει το όνομα με τη μεγάλη ομάδα των Λονδρέζων στα τέλη της δεκαετίας του 60 και τις αρχές του 70.

Benoit-Cheyrou-Bruno-Cheyrou
29.   Μπρούνο και Μπενουά Σεϊρού
Ο πρώτος εξ αυτών  ευτύχησε αν και όχι με επιτυχία να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ την περασμένη δεκαετία ενώ ο αδελφός του έκανε κυρίως καριέρα επί πατρίου εδάφους με Μαρσέιγ , Λιλ και Οσέρ μεταξύ των βασικών της σταθμών.

Luuk-de-Jong-Siem-de-Jong
30.    Λουκ και Σίεμ Ντε Γιόνγκ
Ο πρώτος φοράει τη φανέλα της ολοταχώς για τον τίτλο Αϊνχτόφεν ενώ ο κατά δύο χρόνια πρεσβύτερος του  δεύτερος μετά από επιτυχημένη καριέρα στον Άγιαξ έχει μετακομίσει στη Βόρεια Αγγλία και τη Νιουκάστλ.

Danny-Wallace-with-his-brothers-Rod-left-and-Ray-right

 Το αδελφικό τρίο των «αγίων»

Η λίστα  των αδελφών ποδοσφαιριστών δεν τελειώνει φυσικά σ’ αυτή την  εκλεκτή 30αδα από την οποία λείπουν μεταξύ πολλών άλλων οι Μπρους και Νιλ Ρίοκ (αμφότεροι στην Άστον Βίλα τη δεκαετία του 60), οι πολύ επιτυχημένοι επίσης Σκωτσέζοι τεχνικοί Τζίμ και Τόμι  Μακλίν, οι …τρεις αδελφοί Γουάλας, Ροντ, Ρέι και Ντάνι που  αγωνίστηκαν και οι τρεις μαζί στη Σαουθάμπτον τη σεζόν 1988-89 και μάλιστα στις 22 Οκτωβρίου του 1988 έδωσαν όλοι το «παρών» στην 11αδα της στο ματς κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ κάτι που είχε να γίνει 67 χρόνια στο αγγλικό ποδόσφαιρο,  οι Μεξικανοί Τζιοβάνι και Τζόναθαν ντος Σάντος αμφότεροι της Βιφγιαρεάλ, οι Σόλα και Σάμι Αμεόμπι που αγωνίστηκαν μαζί στη Νιουκάστλ, οι Φιλίπ και Νταβίντ Ντεγκέν συμπαίκτες σε εθνική Ελβετίας και Βασιλεία,  οι Ολλανδοί Ρομπ και Ρίτσαρντ Βίτσχε που εκτός από τον Άγιαξ διατέλεσαν και διεθνείς με την εθνική ομάδα της χώρας τους, οι  επίσης συμπαίκτες στην εθνική ομάδα Νορβηγοί με πέρασμα από την Αγγλία , σπουδαίο ο πρώτος περιορισμένης εμβέλειας ο δεύτερος, Γιόν Άρνολντ  και Μπιόρνν Χέλγκε Ρίισε και οι  Ισπανοί και Βάσκοι πιό συγκεκριμένα Μίκελ και Τσάμπι Αλόνσο (με τον 2ο να έχει φυσικά την μακράν καλύτερη  καριέρα με τη φανέλα των Λίβερπουλ, Ρεάλ και εσχάτως Μπάγερν) καθώς οι συμπατριώτες τους Τιάγκο Αλκαντάρα και Ραφίνια των Μπάγερν και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα)



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved