Θαύματα ή… γιατροσόφια;

Θαύματα ή… γιατροσόφια;

Οι πρακτικές της φυσιοθεραπεύτριας Μαριάνας Κοβάσεβιτς, την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα και ο Σανέλ Γιάχιτς, έχουν διχάσει τον αθλητικό κόσμο.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο Σανέλ Γιάχιτς με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε να μεταβεί στη Σερβία, προκειμένου να επισκεφθεί την διάσημη σε θέματα αποκατάστασης αθλητών, Μαριάνα Κοβάσεβιτς.
Ο Βόσνιος μάλιστα επιθυμούσε να πραγματοποιήσει νωρίτερα αυτό το ταξίδι, προκειμένου να έχει και ταχύτερη ανάρρωση, αλλά η εν λόγω φυσιοθεραπεύτρια δεν μπορούσε να τον δεχθεί, λόγω… φόρτου εργασίας.
Έστω και με καθυστέρηση ο Γιάχιτς έκανε το ταξίδι στη Σερβία και όπως έλεγε στο περιβάλλον του, η «γυναίκα-θαύμα», όπως αποκαλείται από πολλούς, τον διαβεβαίωσε πως με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα μπορεί να μπει άμεσα στις προπονήσεις.

Όμως πρόκειται στ’ αλήθεια για μια γυναίκα με… θαυματουργές ικανότητες ή απλά με πολύ καλές δημόσιες σχέσεις; Οι ανορθόδοξες μέθοδοι που ακολουθεί με ένα… μυστικό ειδικό υγρό από πλακούντα ανθρώπων ή ζώων, έχουν διχάσει τον αθλητικό κόσμο.

Την συγκεκριμένη «γιατρό» ωστόσο, έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών ήταν ο Ολλανδός σταρ της Άρσεναλ Ρόμπι Φαν Πέρσι.
Ο Φαν Πέρσι ακολούθησε τη «μαγική» θεραπεία στη διάρκεια της περσινής σεζόν και στη συνέχεια φέρεται να δήλωσε σε σέρβικη εφημερίδα ότι ήταν ενθουσιασμένος από την αντιμετώπιση που είχε. Σύντομα όμως έγινε σαφές πως η θεραπεία δεν λειτούργησε, καθώς υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο, που τον κράτησε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Παρόλα αυτά, ποδοσφαιριστές από όλον τον κόσμο δεν σταμάτησαν να επισκέπτονται την Κοβάσεβιτς, η οποία μάλιστα είχε στενή συνεργασία με τη Λίβερπουλ. Ο πρώην τεχνικός των «κόκκινων» Ράφα Μπενίτεθ, είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στις πρακτικές της θεραπείας της Σέρβας, με τους Άλμπερτ Ριέρα, Γιόσι Μπεναγιούν, Φάμπιο Αουρέλιο, Γκλεν Τζόνσον, Αλμπέρτο Ακουιλάνι να είναι κάποιοι από τους ασθενείς της.

Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως η Κοβάσεβιτς πληρώνεται… αδρά για τις υπηρεσίες της με ένα ποσό που φτάνει τις 10.000 ευρώ για κάθε επίσκεψη! Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της φυσιοθεραπεύτριας, η σέρβικη ομοσπονδία άρχισε να ερευνά το κατά πόσο είναι νόμιμες οι θεραπείες της, ενώ με το ίδιο θέμα ασχολήθηκε και το Υπουργείο Υγείας της χώρας.
Ωστόσο, αρκετοί σύλλογοι και ποδοσφαιριστές, δεν έχουν σταματήσει να εμπιστεύονται τα «μαγικά» χέρια της Μαριάνα Κοβάσεβιτς. Φαίνεται πως ο κόσμος του ποδοσφαίρου αναζητά μια… μαγική θεραπεία που ενδεχομένως να μην υπάρχει.



Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved