Άρης: Από τον Μπιέλσα στον Πέδρο Μαρτίνς - Οι ελεύθεροι προπονητές στην αγορά
Intime

Άρης: Από τον Μπιέλσα στον Πέδρο Μαρτίνς - Οι ελεύθεροι προπονητές στην αγορά

Τον αντικαταστάτη του Χερμάν Μπούργος ψάχνει ο Άρης με το Onsports να σας παρουσιάζει τους προπονητές που θα μπορούσε ο Θέοδωρος Καρυπίδης να φέρει στην Θεσσαλονίκη και στον σύλλογο

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Χερμάν Μπούργος, πληρώνοντας την πολύ άσχημη εικόνα της ομάδας στο Αγρίνιο και τη συντριβή από τον Παναιτωλικό. Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν κατάφερε να διαχειριστεί το ρόστερ που είχε στα χέρια του, δεν έκανε το ροτέισον που έπρεπε στους αγώνες και γενικώς στον Άρη και ειδικότερα ο ισχυρός άνδρας του χρεώνει λάθος επιλογές (μια εξ αυτών την παραμονή του Κουέστα και όχι την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν που κατέληξε στον Παναθηναϊκό).

Πλέον άπαντες στον Άρη ασχολούνται αποκλειστικά με το ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου θέλουν το τρίποντο να πάρουν μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας της χρονιάς και την επιτεξη των στόχων της ομάδας, οι οποίοι είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το Onsports σε συνεργασία με το Transfermarkt έψαξε και βρήκε τους προπονητές που είναι ελεύθεροι και μπορούν υπό προυποθέσεις (εύκολες ως πάρα πολύ δύσκολες) να απασχολήσουν τον Άρη και γιατί όχι κάποιος εξ αυτών να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της ομάδας.

Κοιτάζοντας κανείς τη λίστα θα δει ονόματα συμβατά με αυτό που μπορεί να δώσει ο Άρης για να βρει τον διάδοχο του Μπούργος, αλλά και περιπτώσεις που ναι μεν κάνουν «γκελ» στον κόσμο αλλά είναι απλησίαστες.

Όπως για παράδειγμα αυτές των Μαρσέλο Μπιέλσα, Μαουρίσιο Ποκετίνο, Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ, Φρανκ Ντε Μπουρ, Μάρκο Ρός, Ράφα Μπενίτεζ, Χόρχε Σαμπάολι, Αντρέ Βίλας Μπόας, Κλάρενς Ζέεντορφ, Σαμ Αλαρντάις, Αντρέι Σεφτσένκο, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, Φέλιξ Μάγκατ, Ρόι Κιν, Φατίχ Τερίμ, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Φιλίπ Κοκού.

Στην λίστα που θα μπορέσετε να δείτε παρακάτω υπάρχουν και περιπτώσεις γνώριμων στο ελληνικό κοινό, όπως αυτές των Μίτσελ, Πάολο Σόουζα, Τζον Φαν Σχιπ, Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος, Αργύρης Γιαννίκης, Δημήτρης Γραμμόζης, Κλαούντο Ρανιέρι.

Ιδιαίτερη περίπτωση είναι και αυτή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League από την Μακάμπι Χάιφα. Βέβαια το κασέ του Πορτογάλου δεν φαίνεται να είναι για τα δεδομένα του Άρη.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη λίστα



Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved