Δύο ακόμη χρυσά για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα, με την κωπηλασία να προσθέτει ακόμη δύο χρυσά μετάλλια στη συγκομιδή της. Ντούσκος και Αναστασιάδου, αλλά και Φίτσιου και Γκαϊδατζής ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Δύο ακόμη χρυσά για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει η Ελλάδα τις επιτυχίες της στους Μεσογειακούς Αγώνες. Μετά τα τέσσερα χρυσά σε ατομικό επίπεδο, η ελληνική αποστολή πανηγύρισε ακόμη δύο πρωτιές στα διπλά πληρώματα, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική παρουσία της.

Στο μεικτό διπλό σκιφ, ο Στέφανος Ντούσκος και η Ευαγγελία Αναστασιάδου κατέκτησαν την πρώτη θέση με χρόνο 6:55.98, αφήνοντας πίσω τους τα πληρώματα της Κροατίας και της Ιταλίας.

Λίγο αργότερα, το δεύτερο ελληνικό χρυσό ήρθε στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, όπου οι Ζωή Φίτσιου και Πέτρος Γκαϊδατζής πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και τερμάτισαν στην κορυφή, μπροστά από την Ιταλία και την Τυνησία.

https://www.instagram.com/p/DcvrHlAgyjn/
https://www.instagram.com/p/DcveOnMuiyM/
COMMENTS