Πινγκ Πονγκ: Σε έξι περιοχές τα Περιφερειακά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών

Πινγκ Πονγκ: Σε έξι περιοχές τα Περιφερειακά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών

Τα Περιφερειακά ατομικά πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών θ’ αποτελέσουν την τελευταία διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για το 2023.

Θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο 16 και 17/12 σε συνολικά έξι περιοχές της χώρας κι έχουν και προκριματικό χαρακτήρα για την κορυφαία εσωτερική διοργάνωση, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Αγώνες θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την Αττική, στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα-Πελοπόννησο, στην Τήνο για το ομώνυμο νησί και την Κω, στο Ρέθυμνο για όλη την Κρήτη και στη Χίο για τα τοπικά σωματεία. Θ’ αναδειχτούν οι τοπικοί νικητές και θα προκύψουν προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι Περιφερειακοί αγώνες στο μεταξύ, θα δώσουν συνέχεια και στις ιντερνετικές μεταδόσεις στο πλαίσιο της καινούργιας χορηγικής συνεργασίας της ομοσπονδίας με τον όμιλο KOUSgroup. Μετά από την κάλυψη των αγώνων της Α1 εθνικής κατηγορίας στις αρχές Δεκεμβρίου είτε με live streaming είτε με βιντεοσκόπηση, κανονίστηκε πρόγραμμα μεταδόσεων κι από το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αττικής στο ΣΕΦ μέσα από το κανάλι gre78 στο YouTube. Η συμφωνία μάλιστα, έφερε και μία νέα ιδέα: Με τη στήριξη του KOUSgroup το Περιφερειακό πρωτάθλημα στο ΣΕΦ θα περιλαμβάνει και αγώνες «παρηγοριάς»!

Αρχικά να δώσουμε τους αριθμούς συμμετοχών σε κάθε Περιφέρεια γι’ αυτή τη διοργάνωση, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από την ομοσπονδία, είναι ξεχωριστή από τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και προσφέρει επιπλέον κίνητρα σε αθλητές και αθλήτριες.

Στην Αττική οι αγώνες θα γίνουν στις 16-17/12 στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ κι έχουν μπει στις κληρώσεις 80 άτομα από 27 σωματεία. Πενήντα εννέα άνδρες και 21 γυναίκες.   

Στη Β. Ελλάδα θα φιλοξενήσει τα ματς το ΔΑΚ Σίνδου την Κυριακή 17/12. Πρόκειται να πάρουν μέρος 61 αθλητές και 18 αθλήτριες από 19 κλαμπ.

Στη Δ. Ελλάδα/Πελοπόννησο τόπος διεξαγωγής θα είναι άλλη μία χρονιά το κλειστό γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος στο Κουκούλι. Την Κυριακή είναι ν’ αγωνιστούν 44 αθλητές (33 άνδρες και 11 γυναίκες) από 13 ομάδες.

Η Χίος θα φιλοξενήσει την Κυριακή τους ντόπιους αθλητές στο κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων.  Μόνο το απλό ανδρών θ’ αφορά το event και θα έχει 17 άτομα από 4 σωματεία.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα της Κρήτης θα γίνει το Σάββατο 16/12 στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο Ρεθύμνου. Κι εκεί θ αγωνιστούν μόνο άνδρες και αναμένεται να είναι 14 από 3 συλλόγους.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΕΦ

Τέλος, οι αντίστοιχοι αγώνες για την Τήνο και την Κω θα διεξαχθούν το Σάββατο στο Γυμνάσιο της Τήνου, θα είναι επίσης για το απλό ανδρών και θα συγκεντρώσουν 12 αθλητές από δύο σωματεία.

Όσον αφορά στα ματς consolation για την Αττική θα γίνουν την Κυριακή. Όπως γνωστοποιεί η ΕΦΟΕπΑ «μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων του Περιφερειακού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (16/12/23), όσοι αθλητές δεν προκριθούν στη δεύτερη φάση, θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν εκ νέου τη συμμετοχή τους σε Πρωτάθλημα (consolation) πλήρους διαβάθμισης. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν την Κυριακή 17/12 με ώρα έναρξης 10:00

Ενημερωτικά, το πρωτάθλημα δεν θα έχει επιπλέον κόστος συμμετοχής  καθώς χορηγός θα είναι η εταιρία KOUSGroup. Επιπλέον, θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στους νικητές και οι αγώνες θα έχουν χαρακτήρα φιλικών, θα είναι εκτός αγωνιστικού προγράμματος ΕΦΟΕΠΑ και δεν θα μετρούν στο RL». 

Οι αθλητές, που θα θελήσουν να πάρουν μέρος στα παιχνίδια «παρηγοριάς», παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία των αγώνων το Σάββατο 16/12 και μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων.

Το πρόγραμμα των ιντερνετικών μεταδόσεων από την ίδια αίθουσα ανοίγει από το Σάββατο 16/12. Θα βιντεοσκοπηθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους αγώνες ανδρών και γυναικών και θα προβληθεί ζωντανά ο τελικός των γυναικών. Την Κυριακή θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από τις αναμετρήσεις, που θα γίνουν στο τραπέζι 2, σε εκείνο το τραπέζι θα τοποθετηθούν ο τελικός των ανδρών, αλλά και του consolation group. Τέλος, θα βιντεοσκοπηθούν και όλοι οι άλλοι αγώνες σε άνδρες και γυναίκες και θα «ανέβουν» πρώτα στο κανάλι gre78 και μετά από κάποιες ημέρες και στο κανάλι της ομοσπονδίας.



Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής
Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής
Λιονέλ Μέσι: Οδήγησε με οργια στην ανατροπή την Ίντερ Μαϊάμι - Συνεχίζει στην κορυφή (video)
Λιονέλ Μέσι: Οδήγησε με οργια στην ανατροπή την Ίντερ Μαϊάμι - Συνεχίζει στην κορυφή (video)
Formula 1: Στοχεύει στον κορυφαίο η Mercedes!
Formula 1: Στοχεύει στον κορυφαίο η Mercedes!
NBA: Πήραν πίσω το πλεονέκτημα οι Σέλτικς, αντίδραση από Λέικερς - Οι Θάντερ ετοιμάζουν «σκούπα»
NBA: Πήραν πίσω το πλεονέκτημα οι Σέλτικς, αντίδραση από Λέικερς - Οι Θάντερ ετοιμάζουν «σκούπα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved