Πινγκ Πονγκ: Σασσάνης και Αλεξανδρίδης θα μετάσχουν στο Eurotalents Selection Camp Under 12

Πινγκ Πονγκ: Σασσάνης και Αλεξανδρίδης θα μετάσχουν στο Eurotalents Selection Camp Under 12

Θα υπάρξει και φέτος ελληνική συμμετοχή σε ένα από τα καθιερωμένα και τα πλέον αναγνωρισμένα προπονητικά καμπ επιλογών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. 

Το Eurotalents Selection Camp ΙΙ, όπως τιτλοφορείται από την ETTU, θα γίνει από τις 4 μέχρι τις 11 Αυγούστου 2023 στην πόλη Kiskunfélegyháza της Ουγγαρίας. Αφορά σε παιδιά έως 12 ετών, που ξεχωρίζουν στις χώρες τους και από ελληνικής πλευράς θα πάρουν μέρος ο Γιώργος Σασσάνης και ο Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης από την Αθήνα. Ο Σασσάνης είναι γεννημένος το 2011 και αυτόν τον μήνα βρίσκεται στο νούμερο 7 του πίνακα αξιολόγησης παμπαίδων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Ο Αλεξανδρίδης έχει γεννηθεί το 2012, είναι νούμερο 13 στον ίδιο πίνακα και νούμερο 2 σε εκείνο των μίνι παμπαίδων, δηλαδή των αθλητών έως 11 ετών. Μαζί οι δύο φερέλπιδες αθλητές χάρηκαν φέτος στα Τρίκαλα, με τη φανέλα του Τελαμώνα Σαλαμίνας, το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων. Μαζί τους στην Ουγγαρία θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής τους στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου Άρης Τσακίρογλου.

Η προπονητική συνάντηση Under 12 στην Kiskunfélegyhaza πραγματοποιείται τέτοιο καιρό κάθε χρόνο και εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ETTU. Συγκεντρώνει  ταλεντάκια από διάφορες χώρες και αρμόδια επιτροπή θα επιλέξει τα καλύτερα αγόρια και κορίτσια για την ομάδα των Eurotalents 2024. Από αυτή τη διαδικασία στην ουγγρική πόλη έχουν περάσει με επιτυχία πολλοί Έλληνες τα τελευταία χρόνια (πριν και μετά την εποχή του κορωνοϊού). Μόλις πέρσι είχε επιλεγεί για τα Eurotalents ο Κωνσταντίνος Αλεξούδης από την Ορεστιάδα, ενώ πρόπερσι είχε συμβεί το ίδιο με τον Αθηναίο Κώστα Φάκαρο και τη Χιώτισσα Βασιλική Μπουλά.

Δυνατό προπονητικό τιμ, καλές συνθήκες δουλειάς και υψηλό επίπεδο αθλητών εγγυώνται την πολύτιμη εμπειρία και τα οφέλη για τους συμμετέχοντες. Ο Σασσάνης θα πάρει τις πρώτες παραστάσεις από το εξωτερικό, ο Αλεξανδρίδης είχε βρεθεί και πέρσι στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης αλλά για τουρνουά.    

Ο παγκοσμίως καταξιωμένος Ούγγρος Ferenc KARSAI θα είναι ο Head Coach του καμπ. Μαζί του θα δουλέψουν ο επίσης Ούγγρος Attila HALMAI ως Assistant Coach, η Τσέχα προπονήτρια Renata STRBIKOVA, που είναι σύμβουλος της ETTU στο αναπτυξιακό κομμάτι και η συμπατριώτισσά της Nevena KOSTOVA ως υπεύθυνη φυσικής κατάστασης, ενώ θα συνδράμουν κι άλλοι προπονητές αλλά και αθλητές από την 1η εθνική κατηγορία συλλόγων της Ουγγαρίας. Ως είθισται το φινάλε του καμπ θα περιλαμβάνει εσωτερικό τουρνουά και οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν κι εκεί φυσικά ν’ αφήσουν τα καλύτερα δείγματα γραφής.



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved