Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκαν στα προκριματικά του κροατικού Contender Τόλιου, Τέρπου

Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκαν στα προκριματικά του κροατικού Contender Τόλιου, Τέρπου

Άμεσα μετά από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κρακοβίας ήρθε η νέα αγωνιστική δραστηριότητα για την Κατερίνα Τόλιου και την Ελισάβετ Τέρπου, αλλά δυστυχώς ήρθε άμεσα και ο αποκλεισμός.

Οι πρωταθλήτριές μας αγωνίστηκαν την Δευτέρα (26/06) στην εναρκτήρια μέρα του κροατικού World Table Tennis Contender, στο Ζάγκρεμπ και υπέστησαν ήττες στον 1ο προκριματικό γύρο, που τους έθεσαν εκτός συνέχειας. Κυνήγησαν τη νικηφόρα αρχή, έκαναν καλή προσπάθεια, αλλά μέτρησε ξανά σε βάρος τους αυτή η ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη συνθήκη των επαμειβόμενων τουρνουά, δηλαδή να υπάρχουν μόνο νοκ άουτ ματς και κληρώσεις, οι οποίες δεν ευνοούν.

Στο ίδιο τουρνουά θα πάρει μέρος και ο Γιάννης Σγουρόπουλος, επίσης προερχόμενος από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας. Απλά, ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης αγωνίζεται την Τρίτη (27/06) διότι πέρασε χωρίς αγώνα τον 1ο προκριματικό γύρο. Αντίπαλός του στο Qualifying Round 2 είναι ο Ιταλός Νιαγκόλ Στογιάνοφ.

Η Τόλιου και η Τέρπου είχαν στόχο να προχωρήσουν όσο γίνεται παραπάνω στην Κροατία και να πάρουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Το έργο τους όμως, ήταν πολύ δύσκολο από τον Qualifying Round 1. Το μεσημέρι η Τόλιου (νούμερο 176 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) αντιμετώπισε την Ινδή Ντίγια Παράγκ Τσιτάλε (Νο 129). Βρέθηκε κοντά στο να πάρει το 1ο σετ και το προβάδισμα. Το έχασε όμως στην παράταση και μετά δεν είχε την ίδια σταθερότητα, ενώ η 20χρονη Ινδή απέδωσε ακόμα καλύτερα με την άμυνα. Στην ήττα με 3-0 σετ τα σετ ήταν 10-12, 5-11 και 4-11.

Επίσης στον 1ο προκριματικό γύρο η Τέρπου (Νο 399) αναμετρήθηκε αργότερα με την πολιτογραφημένη Αμερικανίδα Έμι Γουάνγκ (Νο 82). Άρχισε καλά και με ανατροπή από 4-7 κατάφερε να κατακτήσει το 1ο σετ στην παράταση. Πολύ αξιόλογη ωστόσο, η κινεζικής καταγωγής αθλήτρια, πέρασε στη συνέχεια τα χτυπήματά της. Η Τέρπου δεν βρήκε λύσεις και κάμφθηκε με 3-1 σετ (13-11, 7-11, 4-11, 6-11).

Ο Σγουρόπουλος είχε bye στον Qualifying Round 1 και την Τρίτη κοντράρει, σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση, τον δυνατό Ιταλό Νιαγκόλ Στογιάνοφ. Στο τραπέζι 2 ο αγώνας, αρχίζει στις 14:35 Ελλάδας και θα έχει απευθείας μετάδοση από το κανάλι του WTT στο youtube.

ΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΤΕΛΧΑΜ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σε γερμανικό δίδυμο πήγε ο πρώτος τίτλος στο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ευρωπαϊκών Αγώνων. Ο Κιου Ντανγκ και η Νίνα Μίτελχαμ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό μικτό και παράλληλα εξασφάλισαν θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στον τελικό επιβλήθηκαν των Ούγγρων Ναντόρ Ετσέκι/Ντόρα Μάνταρας με 3-0 σετ (11-9, 11-6, 13-11). Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Ρουμάνοι Οβίτιου Ιονέσκου/Μπερναντέτ Σοκς, που στον «μικρό» τελικό ξεπέρασαν τους Ισπανούς Αλβάρο Ρόμπλες/Μαρία Ξιάο με 3-1 σετ (11-6, 11-8, 9-11, 11-9).



Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved