Πέντε Έλληνες στο Μπολζάνο
Πενταμελής θα είναι η ελληνική αποστολή για το 17ο Γκραν Πρι της Fina στις καταδύσεις που θα διεξαχθεί το τριήμερο 10 έως 12 Ιουνίου.
Για το ιταλικό Μπολζάνο αναχωρούν αύριο (8/6) οι Έλληνες καταδύτες προκειμένου να λάβουν μέρος στο 17ο Γκραν Πρι της Fina, το οποίο ξεκινά στις 10 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 12.
Η Ελένη Κατσούλη (Τραμπολίνο 3 μέτρα, Τραμπολίνο 3 μέτρα συγχρονισμένων), η Ιουλιάνα Μπανούση (Τραμπολίνο 3 μέτρα, Τραμπολίνο 3 μέτρα συγχρονισμένων), ο Στέφανος Παπαρούνας (Τραμπολίνο 3 μέτρα, Τραμπολίνο 3 μέτρα συγχρονισμένων), ο Αλέξανδρος Μάνος (Τραμπολίνο 3 μέτρα, Τραμπολίνο 3 μέτρα συγχρονισμένων), και ο Μιχάλης Τζίφας (Πλατφόρμα) είναι οι πέντε αθλητές που θα στελεχώσουν την ελληνική αποστολή.
Συνοδοί τους είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτυρος Φυρίγος και ο συνεργάτης του (ως διεθνής κριτής) Θωμάς Μπίμης.