ΑΕΚ: Αναλαμβάνει ο Μάζης

ΑΕΚ: Αναλαμβάνει ο Μάζης

Την πρόσληψη του Δημήτρη Μάζη στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του συλλόγου ανακοίνωσε η ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος διεθνής πολίστας, με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (τέταρτη θέση στην Αθήνα), ένα χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και άλλα δύο χάλκινα σε World League, συμφώνησε να αναλάβει την Ένωση για τρία χρόνια, αντικαθιστώντας τον Κωνσταντίνο Δάνδολο, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα σε ρόλο team manager.

Ο Μάζης εργαζόταν μέχρι φέτος στον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ έχει διατελέσει και βοηθός του Θοδωρή Βλάχου στον Ολυμπιακό.

Οι διοικητικοί υπεύθυνοι του τμήματος υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, δήλωσαν: "Το 2021 είναι χρονιά ορόσημο για την υδατοσφαίριση της ΑΕΚ. Είναι η χρονιά ολοκλήρωσης του προηγούμενου τριετούς πλάνου μας, βάσει του οποίου η ΑΕΚ θα είχε δύο ομάδες, άνδρες και γυναίκες, στην πρώτη κατηγορία με ανταγωνιστική παρουσία. Η πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας, έφερε την ανδρική ομάδα στην 8η θέση και στο Final-8 του Κυπέλλου πάνω από παραδοσιακές δυνάμεις της υδατοσφαίρισης, ενώ και η γυναικεία ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση πίσω μόνο από ομάδες με πολύχρονη παρουσία και τίτλους. Συνεπώς ό,τι υποσχεθήκαμε στον κόσμο της ΑΕΚ, το πετύχαμε.

Τώρα δημιουργούμε το νέο πλάνο τριετίας, στο οποίο βασικός άξονας είναι η δημιουργία δικού μας κολυμβητηρίου, η περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών, η στελέχωση με αθλητές και αθλήτριες με ηλικίες και δυνατότητες τέτοιες ώστε να φέρουν την ΑΕΚ στο τέλος της τριετίας σε θέση συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ο κ. Μάζης έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνδυάσει άριστα και τα δύο βασικά προαπαιτούμενα, αφενός μεν η ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική και να ανεβαίνει σε επίπεδο διάκρισης κάθε χρόνο, αφετέρου να δημιουργήσει τη δική της σχολή στην υδατοσφαίριση ώστε να βασίζεται σε αθλητές οι οποίοι έχουν ξεκινήσει από τη δική της παραγωγή. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο μας προπονητή και τον διαβεβαιώνουμε ότι εμείς ως διοίκηση, αλλά κι όλη η οικογένεια της ΑΕΚ θα είναι πάντα δίπλα του στους νέους δρόμους που έχει αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα ανδρών της Ένωσης".

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του "Δικεφάλου", Δημήτρης Μάζης, δήλωσε: "Είναι χαρά και τιμή μου, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ανδρών υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια. Αν και η ΑΕΚ είναι σχετικά νέα στο χώρο της υδατοσφαίρισης, έδειξε ότι κάθε χρόνο κατακτά νέους στόχους και έχει βλέψεις για τη δημιουργία ενός σημαντικού έργου στο οποίο θα συμμετέχουν πάρα πολλά παιδιά, σε ιδιόκτητο κολυμβητήριο, ενώ παράλληλα αργά και σταθερά θα πρωταγωνιστεί διεκδικώντας διακρίσεις. Η προηγούμενη τριετία σχεδιάστηκε από τον Κωνσταντίνο Δάνδολο και τους διοικητικούς υπεύθυνους του τμήματος, Πάνο Μιχαλόπουλο και Γιώργο Κιρμίζογλου από το μηδέν και έφτασε σε ένα επιτυχημένο επίπεδο, ώστε να μπουν οι βάσεις για το επόμενο τριετές πλάνο, το οποίο όπως μου παρουσιάστηκε ικανοποιεί πλήρως τις επαγγελματικές, αθλητικές και προσωπικές μου επιδιώξεις.

Σε αυτό το πλάνο θα φέρω τις εμπειρίες και τις ιδέες μου, αισθανόμενος ότι είμαι μέλος μιας ομάδας η οποία θα δουλέψει σκληρά, με όραμα και αφοσίωση, δημιουργώντας τη δική μας φιλοσοφία, τη δική μας σχολή.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο της ΚΟΕ και αντιπρόεδρο της Γλυφάδας, κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, και τον general manager της ομάδας, κ. Τάσο Παπαναστασίου, για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξη τους όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας. Οφείλω όμως κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους συνεργάτες μου και στους παίκτες μου γιατί χωρίς τη δική τους προσπάθεια και δουλειά δε θα είχαμε πετύχει τίποτα". 



ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved