Παναθηναϊκός ΑΟ: Το «πράσινο» ευχαριστώ σε οπαδούς, Γιαννάκη και Παραλίμνι

Παναθηναϊκός ΑΟ: Το «πράσινο» ευχαριστώ σε οπαδούς, Γιαννάκη και Παραλίμνι

Το δικό του «ευχαριστώ» στον κόσμο που αγκάλιασε την ομάδα βόλεϊ ανδρών στην Κύπρο και στους διοργανωτές του τουρνουά, θέλησε να πει ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού ΑΟ, Σωτήρης Νίκας.

Οι διοικούντες της «Μάνας του Λόχου» εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση, για την άριστη φιλοξενία που έλαβαν στο ταξίδι τους στην Μεγαλόνησο και την διοργάνωση του τουρνουά, που συμμετείχαν:

«Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο βόλεϊ πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο στην Κύπρο γεμάτο εμπειρίες και ο γενικός αρχηγός του Συλλόγου Σωτήρης Νίκας μεταφέρει τους Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς στον κόσμο της ομάδας , τον πρόεδρο της ΕΝΠ κ.Λούη Γιαννάκη και στην ομάδα της Ένωσης Παραλιμνίου».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com σχετικά με το ταξίδι του Παναθηναϊκού στη Μεγαλόνησο ο Σωτήρης Νίκας τόνισε: « Ο Παναθηναϊκός διατηρεί στενούς δεσμούς με την Κύπρο εδώ και δεκαετίες και πρόκειται για μια ιδιαίτερη σχέση καθώς πολλοί αθλητές και αθλήτριες μας προέρχονται από εδώ ενώ υπάρχουν και αναρίθμητοι οπαδοί μας. Σε αγωνιστικό επίπεδο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον πρόεδρο της Ένωσης Παραλιμνίου κ. Λούη Γιαννάκη ο οποίος είναι ένας παράγοντας που λατρεύει όσο ελάχιστοι το βόλεϊ . Συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να έχουμε άριστη φιλοξενία αλλά και να περιηγηθούμε σε ιστορικά σημεία της Κύπρου . Αναμφίβολα είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά να «παντρεύει» τον αθλητισμό με το κοινωνικό στοιχείο. Παράλληλα ως Παναθηναϊκός λέμε ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Παραλιμνίου που είναι ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία της Κύπρου και πρωτοστατεί στον αθλητισμό της Κύπρου από το 1936 ενώ και στο βόλεϊ είναι από τις ομάδες που έφεραν το άθλημα στο νησί».

Επιπλέον ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στους «αιώνια πιστούς» της Κύπρου για τους οποίους υπογράμμισε:

«Η Κύπρος είναι γνωστή… Παναθηναϊκομάνα εδώ και χρόνια . Όποτε και να έρθει ο Σύλλογος στη Μεγαλόνησο δεν νιώθει σαν φιλοξενούμενος αλλά σαν… οικοδεσπότης. Ήταν συγκλονιστική η υποδοχή που μας επιφύλαξε ο κόσμος αλλά και η διάθεση του να εγγραφεί μέλος στον Σύλλογο. Τόσο ο σύνδεσμος του Παραλιμνίου αλλά και τα μέλη των υπολοίπων συνδέσμων μας αγκάλιασαν και αισθανθήκαμε σαν στο σπίτι μας.  Από εκεί και πέρα όλοι μας δώσαμε μια υπόσχεση να είμαστε στην Κύπρο και του χρόνου με ένα ακόμα πρωτάθλημα και την ευχή να μπορέσει να μπει ο κόσμος και πάλι στις εξέδρες».

Ευχαριστίες στην ΕΑΠ και στον κόσμο

Παράλληλα τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού επέστρεψαν με την πρώτη κούπα της χρονιάς από την Πάτρα, έστω και ανεπίσημη, στο τουρνουά «Black and White» και ο Σύλλογος εξέφρασε το δικό του «ευχαριστώ» στην ΕΑΠ και στον σύνδεσμο του ΠΑΟ της Πάτρας:

«Οι άνθρωποι της διοίκησης του «τριφυλλιού» εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την διοίκηση της ΕΑΠ για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά αλλά και την εξαιρετική φιλοξενία.

Παράλληλα η διοίκηση του ΠΑΟ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Πάτρα για την θερμή υποδοχή την οποία επιφύλαξαν στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού»».

 



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved