Βόλεϊ: Αύριο, Δευτέρα 24/8 η Πρώτη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας

Βόλεϊ: Αύριο, Δευτέρα 24/8 η Πρώτη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας

Ο νεοφώτιστος στην Volley League γυναικών για τη σεζόν 2020-21, ΑΟ Λαμίας ξεκινάει αύριο, Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 6:30μ.μ. την προετοιμασία του με όλες τις αθλήτριες του φετινού ρόστερ.

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία του ΑΟ Λαμίας, που ενισχύθηκε με δύο ξένες, την Σέρβα διαγώνια, Μιργιάνα Κομλένοβιτς και την Αμερικανίδα πασαδόρο, Τζέιμσον Τιέρα Λι, αλλά και έμπειρες αθλήτριες από την Α1 Γυναικών, όπως η Αλεξία Καλανταρίδου, Ξένια Κακουράτου, ενώ παρέμεινε και η Αποστολία Νούσια, στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει αύριο, Δευτέρα 24/8 στις 6:30μ.μ. στο στάδιο της «Καμαρίτσας». Η πρώτη προπόνηση μάλιστα θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ, ενώ θα παραχωρηθεί και συνέντευξη Τύπου.

Τέλος ο προπονητής του ΑΟ Λαμίας, Ηλίας Αγγέλης έχει ήδη «κλείσει» φιλικές αναμετρήσεις και συμμετοχή σε τουρνουά, με σημαντικότερο αυτό που θα διεξαχθεί στις 2-3 Οκτωβρίου στην πόλη της Λαμίας με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Θέτιδας Βούλας.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΑΟ Λαμίας 2013:

«Ο Α. Ο. Λαμίας 2013 ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της VOLLEYLEAGUE (A1) ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-21!

Η προετοιμασία θα γίνει στα εξής στάδια:

  1. Θα ολοκληρωθούν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ για όλες τις αθλήτριες που είναι στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας.
  2. Η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και ώρα 6:30 μ. μ. στο στάδιο της «Καμαρίτσας» στην Λαμία, όπου και θα πραγματοποιηθεί η 1η προπόνηση της χρονιάς, η γνωριμία των αθλητριών μεταξύ τους και με το προπονητικό team  του Ηλία Αγγέλη.
  1. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Λαμίας («Χαλκιοπούλειο»), που θα περιλαμβάνει διπλές (πρωί – απόγευμα) προπονήσεις.

Το Δ. Σ. του συλλόγου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την προπόνηση της ομάδας,  τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον COVID-19. Με το τέλος της πρώτης  προπόνησης θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, την  προπονητική ομάδα και αθλήτριες του συλλόγου».



Λευκός καρχαρίας στη Μεσόγειο: Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί - Βίντεο
Λευκός καρχαρίας στη Μεσόγειο: Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί - Βίντεο
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πριν κερδίσει το χάλκινο, δήλωσε δημόσια ότι απάτησε τη σύντροφό του
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πριν κερδίσει το χάλκινο, δήλωσε δημόσια ότι απάτησε τη σύντροφό του
Έσωσε τον βαθμό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν έστειλε για... κούρεμα τον Φρανκ Ίλετ
Έσωσε τον βαθμό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν έστειλε για... κούρεμα τον Φρανκ Ίλετ
Επερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή: «Επικίνδυνο το ΣΕΦ για εργαζόμενους και κόσμο»
Επερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή: «Επικίνδυνο το ΣΕΦ για εργαζόμενους και κόσμο»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved